Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Cessió Dades i imatge PDF Imprimeix Correu electrònic

Política de cessió de dades i imatge.

Cessió de dades.

Als efectes del que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la LSSICE 34/2002, de l’11 de juliol, de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, pel que es regula el dret d’informació en la recollida de dades, l’informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades dins d’un fitxer titularitat de COPLEFC, amb la finalitat d’estudiar i tramitar la seva vostra col·legiació. Mitjançant la complementació i enviament del corresponent Formulari, l’Usuari accepta i autoritza que les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de COPLEFC.

Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la Llei, enviant un escrit a COPLEFC, amb adreça al PROVENÇA, 500 PORTA 4 - 08025 BARCELONA, o be, enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

En el cas que vostè inclogui en aquest formulari dades de caràcter personal titularitat de tercers haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el seu consentiment i informar-li de tots els continguts mencionats en el paràgraf anterior.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.

Cessió de imatges.

En la tramitació de la col·Legiació es solicita una fotografia del col·legiat, amb l’enviament del present formulari, el col·legiat autoritza a COPLEFC a utilitzar la seva imatge en publicacions, revistes, dominis de webs de xarxes socials pertanyents a la companyia, premsa, edicions i a qualsevol altre mitjà per un termini de temps il·limitat. Les esmentades imatges, dades i/o gravacions poden ser utilitzades individualment o en conjunt amb altres fotografies i/o gravacions. Així mateix, l’alumne entén que no rebrà compensació econòmica o de qualsevol altra tipus, en connexió amb qualsevol publicació, reproducció present o futura de qualsevol imatge o fotografia.

En el cas que l’alumne no estigui d’acord amb la utilització de la seva imatge per part de COPLEFC, haurà de remetre un correu electrònic a:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Share