Agenda

« < Abril 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Cessió Dades i imatge PDF Imprimeix Correu electrònic

Política de cessió de dades i imatge.

Cessió de dades.

Als efectes del que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la LSSICE 34/2002, de l’11 de juliol, de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, pel que es regula el dret d’informació en la recollida de dades, l’informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades dins d’un fitxer titularitat de COPLEFC, amb la finalitat d’estudiar i tramitar la seva sol·licitud d’inscripció a cursos de formació. Mitjançant la complementació i enviament del corresponent Formulari, l’Usuari accepta i autoritza que les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de COPLEFC.

Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la Llei, enviant un escrit a COPLEFC, amb adreça al PROVENÇA, 500 PORTA 4 - 08025 BARCELONA, o be, enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Així mateix, mitjançant l’enviament del present formulari, autoritza la cessió de les seves dades a l'empresa que imparteix el curs, amb la finalitat de la gestió del mateix.

En el cas que vostè inclogui en aquest formulari dades de caràcter personal titularitat de tercers haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el seu consentiment i informar-li de tots els continguts mencionats en el paràgraf anterior.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.

Cessió de imatges.

Durant el curs es prendran imatges dels alumnes, amb l’enviament del present formulari, l’alumne autoritza a COPLEFC a utilitzar la seva imatge en publicacions, revistes, dominis de webs de xarxes socials pertanyents a la companyia, premsa, edicions i a qualsevol altre mitjà per un termini de temps il·limitat. Les esmentades imatges, dades i/o gravacions poden ser utilitzades individualment o en conjunt amb altres fotografies i/o gravacions. Així mateix, l’alumne entén que no rebrà compensació econòmica o de qualsevol altra tipus, en connexió amb qualsevol publicació, reproducció present o futura de qualsevol imatge o fotografia.

En el cas que l’alumne no estigui d’acord amb la utilització de la seva imatge per part de COPLEFC, haurà de remetre un correu electrònic a:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Share