Logo COPLEFC INTRANET

No sé quin Màster vull fer! I on?

qpq.jpg (70 KB)

 

Què i Per què estudiar a les universitats catalanes?

Amb l'objectiu de facilitar-te la tria dels estudis universitaris, el web Què i per què estudiar a les universitats catalanes? (QPQ) posa al teu abast la informació i les eines necessàries perquè planifiquis el teu futur acadèmic. Tens a la teva disposició totes les dades permanentment actualitzades dels estudis oficials de grau i màster universitari que s'imparteixen a Catalunya.

En aquest web de la Secretaria d'Universitats i Recerca, pots consultar l'oferta formativa en funció del tipus d'estudi, de la branca acadèmica o del municipi on es cursa. També et facilitem que recullis les opcions que més t'interessinen un llibre personalitzat.

Així mateix, pots fer servir el simulador de notes per calcular, d'una forma aproximada, la teva nota d'admissió, per a cadascun dels estudis de grau. Si vols rebre informació puntual, et convidem a seguir-nos a la pàgina de Facebook i al perfil de Twitter d'Universitats.

En definitiva, des de l'equip del QPQ t'animem a treure el màxim profit d'aquest web, en el qual trobaràs resposta als teus dubtes sobre els estudis oficials de les universitats catalanes.

FONT: GENERALITAT DE CATALUNYA

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.