Logo COPLEFC INTRANET

Laboral, fiscal i professional

cullere.jpg (57 KB)        logo PRO.JPG (33 KB)

 

Tots els col·legiats compten de forma gratuïta amb un servei d'assessorament jurídic i laboral, servei que dóna per una part; el nostre gabinet jurídic Culleré-Lavilla i per l'altre la Gestoria  Pro'activity.

Per poder contactar amb ells és necessari que envieu prèviament un correu a coplefc@coplefc.cat explicant els vostres dubtes per poder moure el circuit de comunicació pertinent.

A més, disposem també del servei d'assessorament jurídic i laboral que ofereix el Consejo General de COPLEFs de España, amb qui tenim una estreta relació.

El servei jurídic pot interposar recursos i contenciosos en contra d'actuacions i resolucions que afectin a la professió. Per aquest motiu si qualsevol persona té coneixement d'algun cas d'il·legalitat o perjudici que afecti a la professió o a un professional, cal que ho denunciï al Col·legi per estudiar el prendre les mesures oportunes.

Per altre banda, la Gestoria Pro'activity dóna resposta a tots els col·legiats/des de manera gratuïta, de qualsevol tipus de consulta o dubte d'aspectes laborals, tant per assalariats com autònoms.

A més Pro'activity, pot portar la fiscalitat tant per autònoms com societats, per un preu reduït. Evidentment com a gestoria, també es pot encarregar de la declaració de la renta dels col·legiats per un preu menor per ser col·legiat/da. 

 

Els serveis que inclou l'assessorament es poden resumir en els següents apartats:

  • Administratius: normatives, lleis,etc..
  • Laborals: acomiadaments, contractes, reduccions jornada, maternitat...etc
  • Tributaris: impostos, taxes,etc..
  • Mercantils: com crear una empresa, societat,etc..
  • Assegurances i cobertures: responsabilitat civil, accidents, normatives.
  • Altres dubtes d'aspectes penals o civils.
  • Gestoria: Consultes per autònoms, IVA, IRP, contractes, convenis, factures, hisenda, fiscalitat...etc

 

 

Si sou col·legiats/des o associats/des i  teniu qualsevol consulta o problema que voleu que sigui gestionada per aquests professionals, envieu un correu a coplefc@coplefc.cat exposant el dubte, i rebreu una resposta el més aviat possible.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.