AF i Turisme al Medi Natural - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

AF i Turisme al Medi Natural

Pràctica responsable i compromesa amb el medi natural.

Com actuar davant situacions íntimes conflictives

El COPLEFC convoca experts per debatre les mesures de prevenció de conflictes sobre la intimitat

Notície 1

07/11/2018

II Jornada Catalana de Recerca

El COPLEFC col·labora en els Premis Recesport de la II Jornada Catalana de Recerca

Notície 1

03/10/2018

Competències de la titulació, publicades

La publicació al BOE suposa un pas molt important per al reconeixement de la nostra titulació

Notície 1

26/09/2018

Borsa de treball

Tot seguit teniu la relació d'ofertes de treball que les empreses i entitats ens han fet arribar al COPLEFC per difondre-les entre els nostres col·legiats.

Per poder veure amb detall cadascuna de les ofertes heu d'accedir a la part privada del COPLEFC, d'accés restringit per als nostres col·legiats.

Formació

Novembre 2018
Dimarts 13

jornades

Dia de l'Emprenedor - Fòrum Inversió INDESCAT

L’esport és un sector empresarial dinàmic i en continu creixement. El nombre creixent d’start-ups o iniciatives vinculades a emprenedoria esportiva que es creen i s’instal·len a Catalunya és una de les evidències d’aquest dinamisme. Sens dubte, les empreses i entitats que formeu part d'INDESCAT heu d'aprofitar aquesta emprenedoria com a font d’Innovació i Talent.

Amb la voluntat de donar suport al teixit emprenedor de la indústria esportiva, i garantir així  un sector empresarial cada cop més competitiu, va néixer INDESUP!, el programa d’emprenedoria esportiva impulsat des d’INDESCAT. 

En el marc d’aquest programa, et convidem a participar a la 2a edició del Dia de l’Emprenedor en Esport, una jornada adreçada a tot el sector de l’esport, amb l’objectiu de compartir idees i projectes, que pretén reunir start-ups, empreses i entitats consolidades del sector esportiu, inversors, centres de coneixement, innovació i recerca i administracions.

El Dia de l’Emprenedor de l’Esport tindrà lloc el proper 13 de novembre al Cibernàrium de Barcelona Activa, i constarà de dues parts diferenciades:

  • El matí està plantejat com un espai de networking i de divulgació d’experiències i coneixement, sobre noves tecnologies al sector, passes essencials per emprendre amb èxit o aspectes clau per convertir una start-up en una empresa consolidada. Entre d'altres, comptarem amb xerrades inspiradores per part d'empreses i entitats com Asics o el CAR, i de ponents rellevants com Xesco Espar o Mounir Zok, antic director del departament d'innovació del Comité Olímpic d'Estats Units.

  • A la tarda, celebrarem el 2n Fòrum d’Inversió en start-ups esportives, on start-ups actives prèviament seleccionades presentaran els seus projectes i respondran a qüestions formulades per inversors.

 

Entrada gratuïta: membres d’INDESCAT, start-ups seleccionades pel programa INDESUP! 2018 (Fòrum inversió, Mentoring i INDESUP!TECH), inversors i estudiants dels graus o màsters de gestió de l’esport de les universitats i centres de coneixement que formen part d’INDESCAT.

Preu reduït: 15€ + IVA (altres start-ups del sector esportiu i col·legiats) 

Preu estàndard: 30€ + IVA (altres empreses i entitats del sector esportiu)

 

Dissabte 24

jornades

Mesures de prevenció davant conflictes sobre la intimitat a l'Activitat Física i l'Esport

COPLEFC.Poster-conflictes-dabus2.png (824 KB)

Més informació i inscripció gratuïta clicant aquí.

BLOG

Un espai on podràs trobar tota l'activitat i notícies d'interés en l'ambit de l'Activitat Física i de la Salut.

Properament...

Bústia

Estic d'acord amb els Termes i Condicions.