Logo COPLEFC INTRANET

PROMOCIÓ MEFS AMB EL COPLEFC

Promoció

Enhorabona estàs a un pas de ser ASSOCIAT del COPLEFC!

Aquesta promoció és exclusiva per aquells mestres especialistes en Educació Física que estiguin inscrits en el ROPEC.

Si estàs treballant i encara no estàs inscrit en el ROPEC recorda que per poder exercir la docència en l’Educació Física aquest tràmit és obligatori per la llei 3/2008 i que el seu incompliment podria comportar sancions importants. Aquest tràmit és gratuït.

L’Associació al COPLEFC és voluntària però pensem que és altament recomanable per tots els docents per les cobertures i els serveis que t’oferirem.Aquesta promoció et donarà dret a ser donat d’alta de manera gratuïta com a associat del COPLEFC fins el 31 de desembre de 2021* amb els següents serveis i avantatges:

  1. Pertinença com a ASSOCIAT al COPLEFC
  2. Assegurança de Responsabilitat Civil Professional de 2.000.000 € en cas de negligència professional
  3. Assessorament tècnic bàsic per resoldre els teu dubtes professionals
  4. Accés il.limitat al portal de Borsa de Treball
  5. Informació i notícies del sector
  6. Accés als cursos i conferències del COPLEFC Aula
  7. Descomptes i avantatges COPLEFC
* A partir de gener 2022 s’aplicaran les quotes d’associació corresponents. Veure quotes

ROPEC

El registre al ROPEC és obligatòri en compliment de l’Article 8 de la Llei 3/2008, de 23 d'abril, de l'exercici de les professions de l'esport a Catalunya. DOGC 5123-02.05.08)

“Article 8. Inscripció en el Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya i col·legiació professional

Poden exercir les professions de l'esport regulades per aquesta llei les persones que, a més de complir els requisits generals que s'hi estableixen, estiguin inscrites en el Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (...).”

I que el fet de no estar registrat al ROPEC i/o exercir les professions regulades per aquesta llei sense la titulació exigida podrà significar una infracció tipificada per l’article 74.d de la Llei de l’Esport, sens perjudici de les responsabilitats penals que hi escaiguin d’acord amb la legislació vigent (article 13è).

El COPLEFC, amb l’ànim de donar cobertura i reunir a tots els professionals de l’esport sota la mateixa infraestructura, va crear la figura de l’associat establert en els nostres estatuts.

“Les persones que exerceixin algunes de les professions de l'esport regulades per la Llei catalana 3/2008, de 23 d'abril, de l'exercici de les professions de l'esport, que estiguin inscrites en el Registre oficial de professionals de l'esport de Catalunya, i que no estiguin subjectes a col·legiació, tenen dret d'ésser admesos al COPLEFC com a associades. (Article 25)”

*La sol.licitud d'alta restarà sempre condicionada a la confirmació del número d'inscripció del ROPEC amb l'Escola Catalana de l'Esport-Consell Català de l'Esport

Informació protecció dades

COPLEFC és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Criteris de conservació de les dades

Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Fi del tractament

Per la tramitació i manteniment de la gestió administrativa de la col·legiació i associació.

Comunicació de les dades

No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal

Les dades dels col·legiats que ostentin títol universitari podran ser cedides al Ministeri d’Educació i a les facultats CAFiE i als centres de l’INEF de Catalunya per tal d’acreditar que, efectivament, aquest títol ha estat expedit. Llevat d’ això, no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Les dades dels associats que ostentin un registre al ROPEC podran ser cedides al ROPEC per tal d’acreditar que, efectivament, aquest certificat ha estat expedit.

Drets que assisteixen a l'Interessat:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació i supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

COPLEFC Provença, 500 - BARCELONA 08025 (BARCELONA) Email: coplefc@coplefc.cat o des de l’apartat de “El meu perfil” a la intranet.

Per realitzar el tractament de dades descrit, el Responsable del tractament necessita el seu consentiment explícit o el del seu representant legal. L'interessat consent el tractament de les seves dades en els termes exposats:

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.