Logo COPLEFC INTRANET

Gènere

El Col·legi fa un pas endavant en matèria d'igualtat de gèneres i amb aquest nou apartat al web col·legial vol donar cabuda a aquelles informacions, documentació i novetats que siguin d'interès sobre la qüestió, especialment aquelles que siguin generades des del col·lectiu professional o d'altres que puguin ser de referència per la participació del COPLEFC.

100%x200

Alèxia Putellas: somni? No, realitat

Ha guanyat tots els guardons possibles referents al 2021 del futbol femení. És tot un exemple per a les joves i les dones, i també per als nois i els homes. L'èxit és fruit de la qualitat, de l'esforç,de la perseverança... i no tenen sexe. Per això Alèxia Putellas és un exemple de qualitat, d'esforç i de perserverança.

A l'enllaç de sota pots veure tot el documental de TV3 Perseguint un somni.

Més informació

100%x200

Seminari Internacional d'Esport Femení. Eramus Plus

L'AE Carles Vallbona de Granollers organitzarà el dijous 2 de desembre a l'Institut Carles Vallbona de Granollers el Seminari Internacional d'Esport Femení per donar a conèixer les conclusions del projecte Eramus Plus que ha estat liderant junt amb diferents clubs europeus durant els últims 30 mesos.
 
Un dels objectius del projecte ha estat detectar accions per evitar l'abandonament esportiu en l'etapa d'ESO i batxillerat de les noies que feien esport.
 

Més informació

100%x200

Crit per les dones afganeses

Manifestació virtual. Omplim un passeig de Gràcia virtual. 27 de novembre, a les 18.00 h

Per aixecar la veu i denunciar la situació inhumana que estan patint les dones afganeses i les seves famílies. Un clam multitudinari per denunciar el règim destructor que atempta contra els drets humans dels afganesos i les afganeses. 

Inscripcions i informació a partir del 15 de novembre: https://critvirtual.com

Més informació

100%x200

Premis DonaTIC

Organitzats pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.

Aquests guardons promouen l’accés de les dones a l’àmbit tecnològic, n’incrementen la presència, reconeixen el paper essencial d’aquelles que ja pertanyen al món TIC i, en definitiva, en fomenten la participació en la construcció de la societat digital amb criteris d’igualtat.

Més informació

100%x200

Sense gènere

Taller amb metodologia Hall Escape en el qual els
estudiants descobriran casos reals d’esportistes
amb diversitat de gènere i la seva lluita per a la
normalització en el món de l’esport.

Taller Sense Gènere https://youtu.be/mFRjKZ-Z_J0

Taller Sense Gènere https://youtu.be/qdAn-t97OMA

LLuïsa, Panteres Grogues https://youtu.be/p3NJcydIhJs 

Jon, Panteres Grogues https://youtu.be/1EM3ZMyqxr4 

Eduard Giró, Institut La Riera (Badalona) https://youtu.be/ghP42OjHurk

Més informació

100%x200

Dones en l'esport 2021. Dossier estadístic

L'Institut Català de les Dones (ICD) i l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) han editat Dones en l’esport, dossier estadístic amb motiu del Dia Internacional de l'Esport que posa de rellevància la importància de l'esport en època de la COVID-19.

 

Més informació

100%x200

Dones en l'esport. Unitat didàctica

L’INEFC i Junior Report han dissenyat una unitat didàctica per treballar la presència de dones esportistes als mitjans de comunicació. Aquesta unitat didàctica disposa de materials didàctics digitals per tal que l’alumnat pugui llegir i documentar-se sobre el tema, que es complementen amb exercicis pràctics per debatre sobre la desigualtat existent entre les dones i els homes esportistes.

Més informació

100%x200

Premi Dona i Esport

La finalitat del certamen és fer visible la tasca de dones unides per la seva passió i dedicació a l’activitat física i l’esport, però també ha servit per obrir un nou camí a la difusió i al coneixement d’històries i reflexions sobre el paper de la dona en el món de l’esport, per tal de contribuir a una presència paritària en totes les franges d’edat i en tots els àmbits de l’activitat física i esportiva.

Més informació

100%x200

Jornada de l'Esport Femení a Girona

Del 10 al 13 de juny. Dona un pas per l'esport, amb el suport del COPLEFC

 

Més informació

 

 

 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.