Logo COPLEFC INTRANET

L'especialista en EF del segle XXI

Coplefc-efsiglo21-header.jpg (3.18 MB)

Procés de debat participatiu per assolir acords bàsics sobre quin ha de ser el paper de l’especialista en Educació Física a l’escola del segle XXI

Des de la Comissió d’Experts d’Educació del COPLEFC s’ha creat aquest ambiciós projecte que pretén aconseguir el consens dels especialistes de tot el territori sobre el paper que hem de tenir com a especialistes en Educació Física en el futur educatiu que s’acosta i com fer-lo possible. Es tracta de reunir les reflexions dels agents involucrats per elaborar un document de consens sobre el posicionament de la nostra assignatura dins del plantejament de l’educació a les escoles en el futur més immediat.

Aquest és un projecte de col·laboració científica i institucional entre la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna i el COPLEFC, amb la direcció del Dr. Josep Solà Santesmasses (col. 5413).

L’objectiu de recerca assolit en aquest moment és el de la col·laboració en la recollida de dades i validació de l’instrument. El segon objectiu és el disseny del procés metodològic.

En la primera part participativa arreu del territori, s’han fet sessions participatives i s’ha  comptat amb la presència de 576 especialistes d’Educació Física

Estem vivint un autèntic canvi d’època, volem donar resposta a aquests canvis.

L’escola està vivint una transformació radical.

Des de l’Educació Física hem d’actuar de manera ràpida i proactiva per ser autèntics agents del canvi.

PARTICIPA!!!

TEMPS EXHAURIT

 

 

 

 
 
 
 

picto-assessorar.png (2 KB)

Sessió al canal Youtube del COPLEFC per ressoldre dubtes

amb el Dr. Albert Batalla i en Dr. Josep Solà

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.