Logo COPLEFC INTRANET

Assegurances

EUROGESTIÓ - Corredoria d'assegurances

LO_ALERTIS_EUROGESTIO.jpg (37 KB)

El COPLEF de Catalunya té un acord de col·laboració amb els Assessors d'assegurances - EUROGESTIÓ amb el que tots els col·legiats teniu els següents avantatges:

  • Preus especials en la contractació de pòlisses d'assegurances professionals (responsabilitats civils per entitats, accidents,....) o personals (llar, cotxe, moto, vida...).

 

Sabies que....

COBERTURA DE RESPONSABILITAT CIVIL PROFESSIONAL I SOCIETÀRIA. Aquelles empreses/societats que siguin unipersonals o que el 100% dels seus socis siguin col·legiats no caldrà que contractin cap pòlissa de RC extra que cobreixi l'activitat de l'empresa, l'actual polissa cobreix la RC individualment i també societària. Aquesta novetat, suposarà un gran estalvi econòmic a molts dels nostres col·legiats que exerceixen la professió de manera autònoma. Consulteu la resta de característiques a www.coplefc.cat

COBERTURA D'ACCIDENTS. Els que sou entrenadors personals, els que disposeu d'algun centre de salut, pilates, ioga, gimnàstiques suaus..., o que us dediqueu a la prestació de serveis d'activitats extraescolars, al medi natural, a la gent gran..., els que organitzeu curses, caminades, maratons, etc... ja teniu els vostres usuaris/clients assegurats degudament?

Tant els que disposeu d'una empresa o com els que sou autònoms, és obligatori que tenir assegurats els participants / usuaris / socis de qualsevol activitat física esportiva mitjançant una pòlissa d'accidents (Decret 58/2010, de les entitats esportives a Catalunya).

Demana un pressupost sense compromís mitjançant el següent formulari en uns dies rebreu una proposta d'EUROGESTIÓ feta a mida.

El col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb la corredoria d'assegurances EUROGESTIÓ, amb ànim de que els col.legiats puguin rebre un servei d'assessorament i contractació d'aquells productes que necessiti per desenvolupar la seva tasca professional.

Us recomanem que consulteu l'apartat de la nostra web de consultes professionals on trobareu preguntes com

Quines assegurances haig de tenir en compte per organitzar qualsevol activitat física o esportiva?

La llicència esportiva: federativa, escolar o activitat física.

Què em cobreix la RC del Col·legi?

Qualsevol dubte o aclariment en materia d'assegurances podeu posar-vos directament en contacte amb nosaltres a coplefc@coplefc.cat o directament amb els assessors d'EUROGESTIÓ

 

EUROGESTIÓ
Passatge Adolf Comeron, 18, Bloc B 3r Local 5-6, 08320 Mataró
Tel. 93.270.03.76
Marta Santamaria - Neus Riera

Whatsapp: 680 36 93 28
eurogestio@alertis.es
www.eurogestio.com

 

 

 

 

 

 

Descarregar PDF

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.