Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Nature & Sports Euro’Meet 2017 PDF Imprimeix Correu electrònic

La vicepresidenta del COPLEFC, present a l’obertura del Congrés que se celebra a la Seu d’Urgell els dies 27, 28 i 29 de setembre

L’obertura del congrés Nature & Sports Euro’Meet 2017 va tenir lloc ahir i va ser presidida per Isidor Alberich (centre), regidor d’Esports de la Seu d’Urgell, com a ciutat organitzadora; i també hi van ser presents: Gerard Figueras, secretari general de l’Esport; Jordi Solà, director de l’INEFC, i François Beauchard, president de l’ENOS, a més de Carmen Ercilla, en representació del COPLEFC.

Carmen Ercilla, en la seva intervenció, a més de donar a conèixer als assistents que el Col·legi és el representant dels professionals de l’activitat física i l’esport, va refermar el compromís amb els principis que persegueix l’ENOS Network, de respecte al medi ambient, la sostenibilitat del medi natural, l’impuls de les activitats econòmiques i turístiques entorn de l’activitat a la natura, així com la difusió dels espais naturals dels diversos països europeus.

Igualment, va aprofitar l’oportunitat per insistir en la ferma voluntat del Col·legi que les persones que treballin en aquest àmbit tinguin la qualificació professional necessària, atès que són la garantia d’una plena seguretat i qualitat tècnica dels serveis oferts als practicants. I va apostar per trobades com aquestes, que permeten als professionals implicats en el sector d’ampliar coneixements, debatre nous enfocaments i compartir el desenvolupament professional.

I com a confirmació d’aquest posicionament, va recordar que el COPLEFC és membre de la xarxa ENOS, i que ha creat entre les seves comissions d’experts, la corresponent a Activitat Física al Medi Natural i Turisme, encapçalada pel Dr. Eduard Inglés, professor de l’INEFC-Barcelona i membre del Comitè Executiu de l’ENOS.

Durant el Congrés a la Seu d’Urgell es donarà a conèixer quina serà la seu del Nature & Sports Euro’Meet 2019, propera edició d’aquest congrés.

Si voleu conèixer més a fons la xarxa ENOS, feu clic aquí. (28/09/2017)

Un moment de l'acte d'obertura del Congrés
 

Share