Agenda

« < Abril 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Amb la UVic el COPLEFC ja ha visitat totes les facultats

Correu electrònic Imprimeix PDF

Pere Manuel, acompanyat de Carmen Ercilla, tanquen la ronda de contactes amb totes les facultats on s’imparteix el Grau en CAFiE

Amb aquesta reunió es posa punt final al seguit de contactes amb les diverses facultats que imparteixen el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFiE). En el cas de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, el president i la vicepresidenta del COPLEFC es van desplaçar el dia 24 d’octubre a Vic, on es van trobar amb Eduard Comerma, coordinador del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, juntament amb Albert Juncà, professor del mateix Grau i investigador del GREAF, el centre de recerca de la UVic (26/10/2016)


Share
 

Trobada col·legial a Barcelona el proper 5 de novembre al MOE

Correu electrònic Imprimeix PDF

Igual que Girona, Lleida i Tarragona, ara Barcelona celebrarà la reunió de la demarcació el proper dia 5 de novembre (12 h)

El Museu Olímpic de l’Esport serà el punt de confluència de tot el col·lectiu de Barcelona (per que, com en totes les trobades, és oberta a qualsevol col·legiat o col·legiada d’arreu). La sessió servirà en primer lloc per donar a conèixer les novetats del Col·legi, i tot seguit per exposar els perills professionals com a resultat de la legislació actual, juntament amb l’estratègia que se seguirà per reconduir la situació. Així mateix, en la reunió es dedicarà un apartat a activitat social, tot facilitant el coneixement i reconeixement de diversos companys del nombrós grup de col·legiats, per acabar amb un refrigeri que facilitarà al final el diàleg distès dels assistents (17/10/2016)


Share
 

La cardioprotecció és prioritària

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca

El proper 16 d’octubre se celebra a tot el continent el Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca (DECAC), amb el lema “Els nens salven vides”. Al voltant d’aquesta data s’estan duent a terme una sèrie d'activitats de difusió del suport vital (SV), per donar a conèixer com s’ha d’actuar davant una aturada cardíaca i conscienciar així la població en general. Es tracta, fonamentalment, de flash-mob, cursos, tallers i xerrades, sobretot en l’àmbit del món educatiu, adreçats als pares dels infants.   (13/10/2016)


Share
 

Jornada intensa a Lleida

Correu electrònic Imprimeix PDF

Inici de curs de l’INEFC, reunions a la Representació Territorial de l'SGE i la Paeria, així com també amb la Delegació del Col·legi i l’assessor jurídic

El 5 d’octubre passat, una agenda molt atapeïda va portar els màxims representants del COPLEFC a molts terrenys diferents, però sempre amb un mateix objectiu, treballar per la professió: des de la col·laboració amb les institucions, i la visibilització del col·lectiu assistint als actes rellevants, com també despatxant internament sobre qüestions legals i sobre la recepció de l’opinió del conjunt de col·legiats de les terres de Lleida, recollida des de la nostra Delegació a la Terra Ferma (10/10/2016) (A la foto, d'esquerra a dreta: Joan Segura, rep. territorial a Lleida de l'SGE; Pere Manuel, Carmen Ercilla, i Txema del Rosal, col. 53064, tècnic de l'SGE.)


Share
 
Més articles...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

DESTAQUEMBàner