Agenda

« < Juny 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Del deport a l’esport i de l’esport al deport.

Correu electrònic Imprimeix PDF

Del deport a l’esport i de l’esport al deport. Més que una discussió terminològica

Aquest article presenta una discussió terminològica i conceptual al voltant dels termes esport i deport. Es parteix d’una anàlisi sobre l’origen i la història d’aquests termes. El nou Diccionari general de l’esport (2010) ha definit oficialment el mot esport reduint-lo a activitat institucionalitzada. N’ha deixat fora de la definició les activitats físiques d’esbarjo que no estan sotmeses a reglamentacions i que no es practiquen amb un entrenament programat. Haurem de recórrer a un terme nou per a designar aquest tipus d’activitats o és que ja el tenim? (23/09/2011)

Share
 

PARACANOE

Correu electrònic Imprimeix PDF

Paracanoe

La Va'a / Pirogue es una embarcación que se utiliza para navegar en grandes mares. El patín llamado AMA que lleva en el lado izquierdo forma parte del tipo de embarcación, no es nada especial que se coloque en el lateral para mantener el equilibrio. Las embarcaciones de 2, 4 y 6 tripulantes son ideales para integrar personas con discapacidades de diversas categorías (no solo física) junto a personas sin discapacidad. (14/09/2011)

Share
 

Valors esportius en xarxa - Diputació de Barcelona

Correu electrònic Imprimeix PDF

Valors esportius en xarxa - Diputació de Barcelona

Valors esportius en xarxa pretén abarcar prioritàriament aquells valors que poden arribar a tenir quelcom a veure amb els conceptes de "ciutadania i esport".  (15/07/2011)

Share
 

Un niño de 3 años muere en la piscina de Can Dragó, Barcelona

Correu electrònic Imprimeix PDF

Un niño de 3 años muere en la piscina de Can Dragó, Barcelona

Un niño de tres años ha fallecido este miércoles a las dos de la tarde mientras participaba en una actividad lúdica en la piscina municipal de Can Dragó, en Barcelona. El pequeño formaba parte de un casal de verano organizado por una entidad social del Raval y, según una nota enviada por el ayuntamiento, "ha fallecido después de sentirse indispuesto mientras se bañaba" (14/07/2011)

Share
 
Més articles...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

DESTAQUEMBàner