Agenda

« < Juny 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

El nostre “col.”, segell de professionalitat

Correu electrònic Imprimeix PDF

Per identificar-nos individualment com a professionals qualificats cal indicar sempre la numeració de col·legiació, símbol de compromís amb la societat

El COPLEFC, conscient que la raó del nostre treball és un material sensible, com totes les activitats vinculades al món de la salut de les persones, està impulsant la conscienciació entre el col·lectiu perquè faci ús d’una identificació clara, senzilla i directa sobre la professionalitat que acredita cadascun dels col·legiats i col·legiades, i que consisteix en l’afegit a la signatura personal del número de col·legiació.  (26/01/2017)


Share
 

Centres de fitnes de 24 h

Correu electrònic Imprimeix PDF

Polèmica sobre la incorporació d’un requisit de presència de tècnics durant tot l’horari d’obertura dels centres

Tan bon punt es va conèixer la intenció de modificar, mitjançant la Llei d’acompa-nyament dels pressupostos actualment en tramitació parlamentària, l’article 62 de la Llei de l’esport, els mitjans s’han fet ressò de la discussió existent, centrada en un afegit polèmic. Així, ahir mateix en va informar el Telenotícies Vespre de TV3, en què els diversos actors involucrats van mostrar el seu punt de vista sobre aquest afegit de l’article 62: alguns responsables de cadenes de centres de fitnes de 24 h, entre els quals Albert Marco (col. 11135 i ex-director general de l’Esport), s’hi van mostrar contraris, mentre que Gerard Figueras, secretari general de l’Esport, va exposar les raons de la proposta legislativa.
El COPLEFC, que ja va ser consultat al seu moment pel secretari general de l’Esport, al qual va traslladar la seva opinió, ara vol fer públic el seu posicionament, que fa arribar al conjunt de col·legiats, als diversos actors implicats en la qüestió, com també als mitjans de comunicació del país.
(13/01/2017) (foto: Marta Vidal)


Share
 

Defensa de la professió en l’àmbit municipal

Correu electrònic Imprimeix PDF

El COPLEFC va presentar, durant el 2016, un total de 19 recursos a les convocatòries de places de tècnics esportius locals

Els ajuntaments són una de les administracions que convoquen places per a tècnics esportius a fi de donar resposta a les seves necessitats de servei a la ciutadania. Es tracta d’un àmbit rellevant i amb molt de valor exemplificador respecte de la contractació laboral. Per això mateix el COPLEFC disposa d’una línia jurídica d’actuació, sempre que és informat, per estudiar si els requisits exigits als tècnics s’ajusten a les tasques de les places ofertes.
I durant l’any 2016, gairebé una vintena de municipis de tot el territori de Catalunya van presentar convocatòries susceptibles de no complir els mínims necessaris establerts per la legislació vigent. Concretament, els nostres Serveis Jurídics van interposar 12 recursos de reposició i 7 escrits informatius. (11/01/2017)


Share
 

Guardons de l’Esport

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Fundació Catalana per a l’Esport (FCE) va atorgar els guardons el mes de desembre passat

El COPLEFC, com a col·laborador de la FCE, dóna difusió dels premiats en aquesta primera edició 2016 dels Guardons de l’Esport.
Amb sis modalitats, l’FCE vol posar en relleu la vessant social de clubs, entitats i persones que formen part de la gran xarxa esportiva de Catalunya i lluiten per millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant l’esport.
Concretament, els Guardons estan organitzats en les categories següents: a) Igualtat d’oportunitats, integració i cohesió social; b) Difusió dels valors de l’esport; c) Educació i esport de lleure; d) Foment i difusió dels hàbits esportius; e) Esport català al món; i f) Patrocini i mecenatge. (10/01/2017)


Share
 
Més articles...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

DESTAQUEMBàner