Agenda

« < Febrer 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Dia Educació Física al Carrer (DEFC) PDF Imprimeix Correu electrònic

alt

Dia Educació Física al Carrer (DEFC)

El proper dilluns 25 d’abril es celebrarà el VI Dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC). És una jornada on els alumnes i professors de diferents centres educatius d’arreu d’Espanya surten a realitzar una sessió d’Educació Física al carrer amb el propòsit de promocionar un estil de vida actiu i saludable per tothom a més de posar de manifest la importància de la dedicació horària de la nostra assignatura en el currículum educatiu.

En la V edició del DEFC va reunir a 12.000 escolars de 101 centres de gran part de la geografia espanyola

Aquest es el primer any que Catalunya s'hi adhereix i per això us animem a que hi participeu. Cada centre educatiu tindrà la llibertat per decidir què fer, ja sigui la sessió d'Educació Física que havien pensat per aquella setmana o desenvolupant una proposta innovadora per aquella jornada. Totes les activitats platejdaes seran en la mesura que sigui possible de caràcter innovador, integrador, variat i lúdic mostrant així l’evolució de l’Educació Física i mostrant-la tal com és ara en la societat.

Amb aquesta jornada es dona suport a la proposta del ministeri de sanitat, del parlament europeu i de la OMS de incloure més hores d’Educació Física en els plans educatius dels infants i joves.

Passos a seguir

alt
alt
alt

 

Per més informació, clica aquí.

Descarregar't el model d'autorització a la direcció del centre, clica aquí.

Descarrega't el model d'autorització de la sortida i de cessió d'imatges dels alumnes, clica aquí.

Per inscriure la teva escola, clica aquí.

Per més informació, clica aquí.

(12/04/2016)

 

 

 

Share