esport-i-rendiment-1 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Terres de l'Ebre, amb qualitat i agenda

El Segell de Qualitat d'Esdeveniments Esportius es presenta també a Amposta i s'hi fan aportacions

El 29 de setembre passat, la Delegació de les Terres de l'Ebre va viure a Amposta una nova sessió amb protagonisme del Segell de Qualitat, perquè cal recordar que el 2022 l'Amposta Day ja va suposar una primera trobada amb aquesta qüestió damunt la taula. En aquesta ocasió, però, la raó va ser més específica, amb la presentació del nou Segell de Qualitat d'Esdeveniments Esportius que, prèviament, al matí s'havia dut a terme a Tarragona, mentre que a la tarda ser acollit a la seu de la Delegació de Terres de l'Ebre. El significat de l'acte va consistir no solament en la informació donada per Oscar Garcia Figueras (col. 7781) , responsable de desenvolupament del Segell de Qualitat, sinó que va esdevenir un veritable taller, amb aportacions al conjunt d'articulat dels documents inherents a les diverses dimensions implicades en el procés per obtenir el Segell de Qualitat, en aquest cas el nou d'Esdeveniments Esportius.

Com és habitual, amb voluntat de traslladar directament al col·lectiu la importància que el territori suposa per al Col·legi, l'acte va tenir una notable presència de caràcter institucional, amb Pere Manuel Gutiérrez (col. 8570) en qualitat de president del COPLEFC, així com l'assistència d'Iris Castell Cid (col. 67718), regidora de l'Ajuntament d'Amposta, a l'Àrea de Governació, Joventut i Participació ciutadana i transparència, i, evidentment, de Xavier Nadal Mestre (col. 63152), com a delegat territorial i amfitrió de la sessió, a més d'un membre del reconegut torneig de futbol per a infants i joves MIC, i, com és lògic, de tècnics de diferents ajuntaments de la zona i també gestors d'entitats privades, en alguns casos col·legiats, tots interessats en aquesta nova eina de visibilització i aportació de valor com és el Segell de Qualitat d'Esdeveniments Esportius.

Com destaca Sònia Serratosa Grassot (col. 57760), coordinadora de la Delegació a les Terres de l'Ebre, cal fer una valoració molt positiva de l'acte, per la representativitat institucional i l'assistència assolida, pel que va suposar d'informació rebuda i també de participació en els continguts. Així mateix, la Delegació no s'atura, perquè ja s'està organitzant una nova trobada col·legial amb els membres de la zona, a fi de facilitar la interacció i actuacions futures.

{{galeria}}
Diversos moments de la sessió.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.