Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC Amposta Day

06/04/2022

Catalunya

La nova Delegació de Terres de l'Ebre viurà un 19 d'abril especial, amb l'Assemblea i altres actes

El dimarts 19 d'abril, Amposta i més concretament la Delegació del COPLEFC a les Terres de l'Ebre serà l'amfitriona d'un veritable COPLEFC Event o un Amposta Day, ja que s'hi farà la presentació institucional del DEFC 2022, hi haurà una sessió explicativa del significat del Segell de Qualitat aplicat al sistema esportiu, es farà oficialment la inauguració de la seu de la Delegació que encara estava pendent, per bé que està en funcionament des de l'any passat, i a més a més, l'Assemblea General, que tindrà doble caràcter, és a dir, presencial, però també telemàtica, permetrà posar en relleu el desig del Col·legi de ser al territori.

AmpostaDay-Assemblea2022.jpg (130 KB)El DEFC està recuperant novament la dimensió original en poder sortir una altra vegada al carrer, a més d'anar incorporant contingut afegit, com ara les pauses actives als mateixos centres per al conjunt dels claustres, per exemple, o també enguany es vol posar l'èmfasi en els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i, així, transmetre un missatge necessari vinculat amb l'Educació Física, com és la promoció de la vida saludable en un món saludable. Un dels actes significatius d'aquest esdeveniment que ja fa set edicions que es fa a Catalunya és la presentació institucional, en què es vol mostrar quins són els nostres companys de viatge en la iniciativa i com un element més de col·laboració lleial del COPLEFC amb les administracions, a més a més de sumar sinergies per aconseguir-ne una jornada tan nombrosa i lluïda com es pugui. Així, hi han estat convidats els representants del Departament d'Educació i de la SGEAF a les Terres de l'Ebre a presidir l'acte, entre altres autoritats, ja siguin del territori i del centre universitari EUSES que acollirà tot el programa d'actes. L'acte també inclourà una aproximació al nou currículum d'Educació Física que es vol implantar el curs vinent.

El relleu en l'activitat arribarà amb el Segell de Qualitat del COPLEFC amb un taller en què Oscar García, com a responsable de desenvolupament, explicarà què és i què es pretén amb el Segell de Qualitat, s'identificaran els aspectes que s'estan complint mitjançant un primer test de valoració i, igualment, permetrà identificar els elements de millora per a cada gestor que segueixin l'activitat, a fi de concretar un pla de treball inicial amb millores aplicables gràcies a la implantació del Segell. Per tant, es tracta d'una sessió de caràcter pràctic, que es desplaça també a les Terres de l'Ebre perquè tothom pugui conèixer-ne els avantatges d'involucrar-se en el Moviment Q Sport i fer el pas següent per obtenir el Segell de Qualitat que pertoqui. Les inscripcions telemàtiques són obertes aquí..

La inauguració de la nova Delegació del Col·legi a les Terres de l'Ebre en un espai senzill, però funcional, ratifica la voluntat d'aportar valor a la tasca universitària des de les mateixes instal·lacions Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l'Ebre del a tocar de l'EUSES, perquè la presència del COPLEFC ha de facilitar l'acompanyament dels estudiants en el coneixement del seu futur professional i, per al Col·legi, l'oportunitat de ser més directament conegut des de la fase inicial universitària. De fet, és la primera seu integrada en un centre universitari, una característica que sens dubte la fa especial.

Aquesta inauguració serà el preàmbul de l'Assemblea General 2022, en què serà possible  la doble modalitat, presencial i telemàtica, una vegada més amb la voluntat que el nombre més alt de membres del col·lectiu col·legial puguin formar part del màxim òrgan de govern del Col·legi que constitueix l'Assemblea. Els continguts de la reunió queden previstos en un ordre del dia habitual (enllaç). Per fer ús de la modalitat telemàtica, cal fer-hi prèviament la  inscripció i es recorda la necessitat registrar-se a  l'enllaç que arribarà per correu electrònic en fer la inscripció. També cal recordar, com és habitual, que l'Assemblea General no solament ret comptes de l'exercici anterior i planteja la vida col·legial de l'any en curs, sinó que també vol ser una  festa dels membres del Col·legi, per la qual cosa se celebren una sèrie de reconeixements i lliuraments que donen aquest caràcter típicament COPLEFC.

{{galeria}}

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.