esport-i-rendiment-1 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

La família COPLEFC als Jocs Olímpics 2024

Volem conèixer els participants membres del COPLEFC als propers Jocs que es fan a París

La "família" professional dels educadors físics esportius (EFE) té molt a dir en uns jocs olímpics. Aprofitant la cita de París entre el 26 de juliol i l'11 d'agost d'enguany, des del COPLEFC obrim una porta a tothom que hi prengui part d'una manera o altra, sigui pròpiament des de la participació competitiva, de rendiment, o sigui des de l'àmbit de la preparació física, o des de la gestió, o també incorporat al voluntariat... Volem que les nostres veus siguin igualment conegudes i compartides amb el col·lectiu. Per això, si aquest és el teu cas, pots ensenyar-ho a la resta amb imatges. I també, si pot ser, volem que ho expliquis amb paraules. El nostre mitjà digital, Docusport.cat, és el millor aparador per fer d'altaveu de tota la implicació del col·lectiu en un esdeveniment de primer rang mundial com són uns Jocs Olímpics d'Estiu. París t'espera, el COPLEFC t'esperona a viure-ho encara amb més intensitat.

Però també volem aprofitar per fer una retrospectiva d'aquesta mateixa "família" que som els integrants del COPLEFC. Si dus tatuades unes anelles olímpiques, deu ser perquè vas participar en alguna edició anterior... També pots mostrar-ho i deixar-ne el teu record, perquè COPLEFC ho som tots. A les xarxes socials, etiqueta #COPLEFC-Jocs-París.

Els Jocs a París

La capital francesa serà la tercera vegada que acollirà els Jocs. Les anteriors cites van esdevenir-se els anys 1900 i 1924, o sigui que ara l'oportunitat significa celebrar el centenari de la trobada olímpica anterior, i es farà amb el lema "Obrim en gran els Jocs" i les gorres frígies com a mascotes. En total h tindran cabuda un total de 32 esports amb totes les seves modalitats corresponents i amb diverses seus, no solament centrades a la ciutat de París. En aquesta ocasió, a més de les nombroses disciplines esportives, destaca la inclusió del break dance. Per conèixer el web oficial de París 2024: enllaç.  

I també... al Museu Olímpic de l'Esport a Montjuïc

El Museu Olímpic de l'Esport a Montjuïc organitza un taller per descobrir diferents aspectes culturals de París i els més rellevants d'aquesta nova trobada, perquè en aquests Jocs debuta un nou esport olímpic, el breaking, i des del Museu permeten posar-se a prova en aquestes habilitats i fer unes passes d'aquesta dansa urbana. El taller també permet conèixer què ha canviat al llarg dels tres Jocs Olímpics que ha acollit? Tota la informació: enllaç.
ParticipesJocsParis2024-COPLEFC.png (203 KB)


Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.