Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Jornada de l'Esport Femení a Girona

Del 10 al 13 de juny. Dona un pas per l'esport, amb el suport del COPLEFC

Amb exhibicions, tornejos i entrenaments, Girona s'omple d'activitat física i esportiva en clau femenina. En total, els tres dies previstos es podran practicar gairebé una vintena de modalitats esportives. Igualment, hi haurà, com a cloenda d'aquesta edició, la projecció del documental Hijas de Cynisca, sobre la desigualtat de gènere en l'esport, i un col·loqui posterior amb la directora i diverses esportistes per debatre com superar prejudicis i estereotips que impedeixen a les nenes i adolescents d'accedir i desenvolupar-se en igualtat de condicions. A més a més, enguany la Jornada ha nomenat les ambaixadores següents: Sofia Xuan Zhang, jugadora de tennis de taula, cinquena del rànquing mundial; Núria Llop Rubio (col. 63445), jugadora de la Lliga de futbol de màxima categoria; Núria Pau, participant a la Copa del Món d'esquí alpí, i Judit Carmantu, campiona júnior de gimnàstica rítmica.

La Jornada de l'Esport Femení és un esdeveniment esportiu per fer visible justament l'esport femení, buscar un reconeixement social i la igualtat d'oportunitats per a totes les esportistes i futures esportistes, organitzat per l'Ajuntament i la Diputació de Girona, a­mb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, DipSalut i el Consell Esportiu del Gironès, i rep el suport del COPLEFC, mitjançant la Delegació a Girona, entre altres entitats.

La Jornada es va iniciar el 2013 i va néixer al centre de la ciutat de Girona i en assolir la novena edició, s'ha consolidat al calendari de la ciutat com un acte que dona l'oportunitat a un gran nombre d'esportistes, petites i grans, perquè ens ensenyin el resultat del seu esforç, els reptes assolits i a la vegada conviden a participar en nombroses disciplines esportives i a gaudir-ne. La Jornada també vol trencar estereotips i difondre la pràctica esportiva femenina, tot donant a conèixer grans esportistes i esportistes que comencen, per reconèixer l'esforç de les persones i entitats que donen suport a l'esport femení, sempre amb l'objectiu d'afavorir la igualtat i l'equitat a l'hora d'accedir a la pràctica esportiva.

JornadaEsportFemeni-Girona.png (543 KB)

Tota la informació sobre la Jornada: enllaç.


Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.