Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El Consejo COLEF, la veu de tots

29/08/2023

Catalunya

El COPLEFC assumeix com a propi el pronunciament del Consejo COLEF, ens estatal que ens representa

Un fet del tot inadequat en el que havia de ser una celebració, ha entelat totes les coses positives que hauríem d'haver viscut cadascuna de les persones que estimem l'esport. No admetem comportaments que no representin aquest gran model d'esport que volem per a totes i tots. Sempre apostarem per un esport femení que pugui lluitar amb equitat i amb els mateixos suports.

Tenint en compte la prudència i els temps de decisió que corresponen a una corporació de dret públic, és ara quan el Consejo COLEF --i el COPLEFC com a membre  de l'esmentat Consejo-- es pronuncia en relació amb els fets després de la victòria de la selecció espanyola de futbol femení al Mundial celebrat a Austràlia, atès que els organismes competents han comunicat les seves decisions, les esportistes s'han posicionat i el personal tècnic --entre els quals es troben persones col·legiades-- ha manifestat la seva postura.

Així doncs, transcrivim el comunicat que ha donat a conèixer el nostre organisme estatal:

EL CONSEJO COLEF COMUNICA QUE:

Dia rere dia aquest mes d'agost hem gaudit amb grans èxits mundials de les i els nostres esportistes. D'esports amb molta difusió i d'altres amb menys, però tots amb el factor comú del treball, l'esforç, els valors, la resiliència, la superació, la companyonia i tantes i tantes coses positives que cada dia transmet l'esport.

No obstant això, un fet del tot inadequat en el que havia de ser una celebració, ha entelat totes aquestes coses positives que hauríem d'haver viscut cadascuna de les persones que estimem l'esport.

Per això, el Consejo COLEF vol dir alt i clar, que creiem en un esport inclusiu, que respecti les persones per davant de qualsevol condició, que compti amb persones qualificades, preparades i formades per actuar i acompanyar en tots els moments de la vida. Creiem en un esport educatiu, formatiu, inclusiu, que busqui treure el millor de cada persona, ja sigui en l'àmbit de la competició o en l'àmbit de la salut, l'educació o la gestió.

Hem d'enaltir totes les persones que lluiten cada dia per ser millors, per tenir millors resultats, per fer que uns altres els tinguin, que aposten per la salut, per fer d'aquesta ciutadania persones actives, per educar en els valors de l'esport.

Aquest equip de campiones del món té entre els seus components futures educadores físiques esportives i col·legiades a l'equip tècnic. Estem segurs que continuaran aplicant els valors que les decisions que estan prenent mostren i que sempre sabran respectar el Codi Deontològic de la professió com correspon.

També n'hi ha en molts altres esports i en altres àmbits. Sempre és una assegurança comptar amb professionals qualificades i col·legiades i sempre apostarem per un esport femení que pugui lluitar amb equitat i amb els mateixos suports.

La societat necessita professionals qualificades i qualificats que facin de l'esport un gran exemple de salut, de transmissió de valors, de donar el màxim, de treballar en equip.

No admetem comportaments que no representin aquest gran model d'esport que volem per a totes i tots.
SeAcabo-Rubiales.png (31 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.