Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

L'Educació Física malgrat el confinament

23/04/2020

Educació Catalunya

El COPLEFC Aula acull aquest seminari web amb quatre doctors universitaris

El proper 28 d'abril, juntament amb el DEFC hi haurà una altra cita important. Es tracta del seminari telemàtic sobre "L'Educació Física confinada". Els reconeguts doctors Albert Batalla (col. 4600), Domingo Blázquez (col. 2507) i Carles González (col. 10241), juntament amb la Dra. Sandra Gallardo, sens dubte veus autoritzades sobre l'àrea de l'Educació Física, participaran en aquesta sessió que començarà a les 16 hores, i que es podrà seguir amb inscripció prèvia.

Després de la benvinguda de Pere Manuel (col. 8750), president del COPLEFC, els moderadors en seran Oriol Dalmau (col. 57850) i Benjamí Masip, tots dos mestres d'EF. Després d'una primera intervenció de cadascun dels participants sobre qüestions actuals en l'àmbit de l'Educació Física, tot seguit respondran les preguntes formulades prèviament pels inscrits a la sessió, i s'obrirà un torn obert de paraules amb la voluntat de fer possible una interpel·lació i interactuació més directa entre tots els participants.  

Sens dubte, la situació de confinament que estem vivint necessita respostes i propostes des de tots els àmbits educatius, per això el Col·legi ha organitzat aquesta trobada, en què es posarà damunt la "taula virtual" l'actualitat més immediata, però també quines han de ser les línies d'actuació del professorat en un context de canvi educatiu en el seu conjunt.

La trobada es du a terme amb la col·laboració de l'INEFC, la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona, i té el suport institucional del Consejo COLEF.

Més informació sobre la sessió i inscripció, aquí.

COPLEFC Aula i els seminaris web (SW)

El COPLEFC Aula és un espai d'actualització i desenvolupament professional dirigit a millorar la formació dels interessats i les seves competències professionals. I amb aquest objectiu incorpora propostes i iniciatives formatives dels propis col·legiats i associats, així com d'altres professionals altament qualificats sobre les temàtiques dels nostres àmbits col·legials.

Un dels avantatges dels SW és el seu caràcter permanent, característica que els permet recuperar, tot configurant un bagatge de coneixement a disposició de tota la comunitat col·legial i d'associats.

Ara mateix ja hi ha disponibles les càpsules següents:

-  #dEFconfina2, sobre la difusió d'idees a l'àrea d'EF.

Comunicació no verbal: eines pràctiques per a l'exposició oral, per entrenar la intel·ligència no verbal i així desenvolupar habilitats amagades.

Captar i fidelitzar clients d'una entitat esportiva. Màrqueting relacional, per entendre la relació client-entitat esportiva més enllà de la transacció econòmica.

- Curs d'orientació a les oposicions de Secundària 2020, amb un conjunt de 18 càpsules específiques de preparació.

EFConfinada-SW.jpg (230 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.