Logo COPLEFC INTRANET

COPLEFC Aula. Comunicació no verbal: eines pràctiques per a l'exposició oral

 09.-COPLEFC-AULA.-Comunicació-no-verbal--eines-pràctiques-per-l'exposició-oral.jpg (124 KB)

Presentació del curs:

A l'entrenar la intel·ligència no verbal es desenvolupen de forma sorprenent les habilitats dels professionals de tots els sectors i nivells.

Són àmbits especialment sensibles els que estan en contacte directe amb clients per oferir la millor "customer experience" en sectors especialment exigents com alumnes, tribunals o públic.

A més, els perfils tècnics/docents, són els que més solen necessitar l'entrenament en les anomenades "soft skills".

Objectius:

Dotar docent especialista en Educació Física dels coneixements i de les eines bàsiques necessàries per millorar la seva comunicació en la seva tasca docent, exposicions, i superació del tribunal.

Professorat:

_94A0688.jpg (599 KB)

Teresa Baró Catafau

Especialista en comunicació personal en l'àmbit professional. Té una llarga experipencia en consultoria de comunicació directiva i entrenament de professionals en tots els sectors. Col·labora com a ponent en diverses universitats espanyoles i mexicanes, i dissenya formacions i continguts per àmbits específics com la salut, educació, publicitat o turisme, entre d'altres.

És fundadora i directora de Verbalnoverbal, una consultoria especialitzada en desenvolupar competències comunicatives en tots els nivells de l'empresa.

Realitza una important tasca divulgadora com a conferenciant internacions, escriptora i creadora de continguts. Es col·laboradora habitual en els mitjans de comunicació i està present en les principals xarxes socials.

És autora de La gran guia del llenguatge no verbal, Manual de la comunicació personal d'èxit i Guia il·lustrada de insults, tots ells publicats per Paidós.

Autora dels llibres:

teresa baro llibres.jpg (101 KB)

 

Destinataris:

Col·legiats i associats al COPLEFC.

Si no ets col·legiat ni associat i vols tramitar al teva col·legiació o associació, clica aquí.

 

Preu i inscripció:

  • GRATUÏT als col·legiats i associats al COPLEFC

 

Accés lliure al webinar, clica aquí.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.