Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC, protagonista al Biz/Barcelona

Segell de Qualitat i COPLEFC Empresa, dos projectes imprescindibles al sector professional


El Biz/Barcelona és un espai òptim per a les empreses, també del nostre sector esportiu. Per això, tal com ja vam informar, el COPLEFC hi proposa una doble cita destacada sota el paraigua del Coplefc Event & Biz/Barcelona. En primer lloc es donarà a conèixer un projecte que ja està en marxa i que ha de continuar creixent, denominat precisament COPLEFC Empresa, de serveis i suport a les empreses i microempreses que treballen al sector esportiu. Tot seguit serà el torn d'una nova trobada amb el Segell de Qualitat, un projecte que també va creixent, ja que en aquesta oportunitat se'n presentarà una nova modalitat, concretament la d'Esdeveniments Esportius. Totes dues propostes ofereixen una jornada de gran valor per als professionals involucrats en el sector esportiu, i en què a més a més, tindrà protagonisme una de les grans aportacions del Biz/Barcelona, que són les relacions professionals, les trobades, els intercanvis, les propostes personals, resumides en el concepte networking. La data ja s'acosta, el proper 5 d'octubre al recinte de Montjuïc (Fira de Barcelona), sala Workshop 4. De les 15 a les 18 hores. No t'ho perdis!

El COPLEFC Empresa

El Col·legi vol contribuir a la competitivitat i al creixement dels projectes empresarials de les persones autònomes del COPLEFC.

Per fer-ho possible, posa al teu abast eines i serveis de totes les àrees de negoci, des del finançament fins a recursos humans o tecnològics.

A més, el COPLEFC és membre de la Sectorial d'Esports de PIMEC, que també suma un ampli ventall de serveis i avantatges. Això és el COPLEFC Empresa! I a més a més, aportem coneixement, experiències i orientació.

Concretament, per conèixer tres aspectes fonamentals al món de l'empresa actual aplicada al sector esportiu, el Col·legi arriba a aquesta edició del Biz/Barcelona amb tres experiències reals, sobre marca personal, sobre màrqueting i sobre digitalització, en cada cas amb professionals companys teus, que coneixen la realitat més crua, però també plena d'oportunitats. Si els vols conèixer, si vols preguntar-los aspectes més personals, si vols enriquir-te i créixer professionalment..., vine el 5 d'octubre a la sala Workshop-4 del recinte de Montjuïc, al Biz/Barcelona.

El Segell de Qualitat

L'excel·lència és com més va un requisit més imprescindible. El COPLEFC lidera i vol enfortir els professionals, les entitats i les administracions que contrasten la seva excel·lència. Aquesta és la raó de la implantació del Segell de Qualitat, agrupat en una sèrie de modalitats específiques. Perquè la ciutadania es mereix el millor i el COPLEFC permet facilitar-li'n garanties!

Si fins ara hi havia tres modalitats de Segell de Qualitat, referents a: Instal·lació Esportiva, Serveis Professionals Esportius i Gestió Esportiva Municipal, durant tot l'any s'ha treballat una nova modalitat: Esdeveniments Esportius, un nou Segell que s'ha concebut, debatut i elaborat amb professionals i entitats reconegudes (enllaç) i que ara es presenta en públic.

Quan s'assoleix l'excel·lència, cal celebrar-ho. El Biz/Barcelona, punt de trobada de gran rellevància entre empreses i professionals, és un bon lloc, després de la primera edició, per fer un nou lliurament de certificats als professionals, entitats i administracions que han demostrat l'excel·lència.

Confirma la teva assistència al COPLEFC Event & Biz/Barcelona aquí.

Acredita't al Biz/Barcelona aquí.

Visita el web del Biz/Barcelona i especialment de networking, on podràs penjar la teva oferta i conèixer-ne d'altres.
BizBarcelona2023-Peu.gif (58 KB)

 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.