Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

BIZ/BARCELONA 2023, no et perdis la cita

El COPLEFC hi participarà activament amb el programa de suport a l'emprenedoria i el Segell de Qualitat

El BIZ/BARCELONA, “l'espai on fer créixer negocis i petites empreses”, se celebrarà enguany els dies 4 i 5 d'octubre al recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc. En aquest esdeveniment impulsat per Barcelona Activa, el COPLEFC no solament ofereix la possibilitat d'assistir-hi, sinó que  en aquesta edició hi tindrà un paper destacat. No és la primera vegada que el Col·legi hi promou activitats, però en aquesta ocasió tindran un relleu especial, i és per això que si ets una o un emprenedor, no deixis passar l'oportunitat de conèixer experiències d'altres emprenedors com tu, i també aprofita per fer xarxa i contactes, a més de comprovar quins han estat els exemples de l'excel·lència que el 2023 han assolit al Segell de Qualitat del COPLEFC.

El que hi ofereix el COPLEFC

Concretament el dia 5 d'octubre, el COPLEFC ha organitzat un taller amb diverses ponències de col·legiats adherits al programa COPLEFC EMPRESA sobre aspectes d'allò més interessants per a la societat empresarial esportiva. Pensat específicament per al nostre col·lectiu EFE, aplegarà veus reals que parlaran de problemes viscuts, i a les quals vicissituds aportaran també propostes i solucions d'aplicació immediata, efectives, reals.

Després, el mateix 5 d'octubre serà el torn d'una altra activitat important, en aquest cas referida al Segell de Qualitat del COPLEFC. Així, d'una banda, el Col·legi donarà a conèixer el resultat de les feines dutes a terme per experts de diversos àmbits (tal com ja vam informar) per disposar d'una nova modalitat de Segell de Qualitat, el que fa referència a Esdeveniments Esportius, sens dubte una nova porta oberta a la multiplicitat d'actes esportius, que ara podran certificar la seva qualitat de treball i servei.

I com a cloenda dels actes COPLEFC al Bizbarcelona, i sempre des d'aquest punt de vista de l'excel·lència i la qualitat, els assistents podran conèixer qui ha fet els “deures” del Segell respectiu, sigui d'instal·lació esportiva, de serveis professionals esportius, de gestió municipal esportiva, i acompanyar els que hagin superat l'auditoria corresponent que es certifica amb el Segell de Qualitat corresponent, que van engrandint el directori de referència sobre la qualitat al sector del nostre país.

I més...

L'edició 2023 del BIZ/BARCELONA vol ajudar a avançar en tres reptes fonamentals asl món empresarial actual, que són: la digitalització, la sostenibilitat i el propòsit de negoci. Amb aquests propòsits, el desig és facilitar als participants que esdevinguin més innovadors, redueixin costos i que millorin la reputació i el rendiment de l'empresa, uns paràmetres que han de fer possible l'alienació de les activitats pròpies amb les necessitats de la societat, com a bases de funcionament de qualsevol empresa.

Per tant, BIZ/BARCELONA, un bon motiu per reservar-te aquelles dates.

I per assistir-hi de franc, amb el COPLEFC: acredita't.

També pots visitar el COPLEFC EMPRESA.

I l'espai dedicat al Segell de Qualitat del COPLEFC.BizBarcelona23-02.png (163 KB)Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.