Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

La Cursa de la Dona a Girona es reinventa

La Delegació a Girona del COPLEFC col·labora en un dels esdeveniments amb més repercussió a la ciutat

La presència del coronavirus ha obligat la Cursa de la Dona, una de les manifestacions d'activitat esportiva popular capdavanteres a la ciutat, a reinventar-se. Si la participació l'edició passada va acostar-se a les 7.000 inscrites, enguany la finalitat és evitar les aglomeracions, però no la seva finalitat ni l'objectiu, que és promoure l'activitat física i els models de vida saludable. Per això la setena edició se celebrarà en format virtual durant quinze dies, del 28 de setembre a l'11 d'octubre. Durant aquest període les participants podran fer pel seu compte el recorregut, que tindrà marcats els punts quilomètrics i després compartir la seva experiència a les xarxes socials. Així mateix, una altra novetat és que el COPLEFC hi serà present amb càpsules formatives per donar a conèixer aspectes importants en la pràctica d'exercici: el calçat esportiu i l'alimentació.

Concretament, des de la seu a Girona del COPLEFC s'oferiran dues sessions telemàtiques: el dia 21 de setembre, de 18.30 a 19.30 h, es parlarà dels "Hàbits alimentaris saludables per a un estil de vida actiu", amb Lluís Rodon, dietista i nutricionista del Girona FC, mentre que el dia 28 de setembre, de 18.30 a 19.30 h, el tema serà "La importància del calçat esportiu, per córrer bé", amb Enric Violan, podòleg esportiu.

Precisament, en la presentació d'aquesta edició especial, Àdam Bertran, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Girona, que insistir que l'objectiu principal és "mantenir l'esperit de la Cursa. Tot i la situació actual, s'ha de seguir promocionant els hàbits saludables, la pràctica de l'activitat esportiva i també, sobretot, l'esport entre les dones". Una finalitat que des del COPLEFC, amb Maica Rubinat (col. 11953) com a delegada, i Marti Valverde (col. 10029) com a coordinadora, també es vol ajudar a fer possible cada vegada més.

Trajecte i com participar-hi

El trajecte que proposa la Cursa de les Dones és de 5 km, tot evitant el centre de la ciutat i inclou dos punts per deixar memòria de la participació amb una autofotografia o selfie, elements ideals per participar a les xarxes socials i donar més ressò a l'activitat.


El web de la Cursa de la Dona de Girona convida a emplenar el formulari d'inscripció, i una vegada tramès les participants rebran el dorsal corresponent i durant el període establert, les corredores i les caminadores podran fer el recorregut el dia i hora que vulguin. Com en altres edicions, la inscripció és gratuïta i hi ha l'opció de fer un donatiu a l'Associació Valentes i Acompanyades.
CursaDonaGirona2019-BONA.jpg (313 KB)
Imatge de la sortida de la Cursa de la Dona a Girona el 2019.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.