esport-i-rendiment-1 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

No corris sol, corre amb companyia

El COPLEFC Girona proposa noves sessions de divulgació al voltant de la Cursa de la Dona de la ciutat

El proper dimarts, 28 de setembre, de 19-20.15 h, es durà a terme la sessió "Córrer amb companyia millora el teu benestar", impartida per la companya Laura Garcia Vila (col. 13823). L'activitat forma part del programa COPLEFC Aula i s'emmarca a més a més en la Cursa de la Dona de Girona, que enguany també té caràcter participatiu respectant les mesures i recomanacions sanitàries contra la COVID, fet que obliga a un distribució de l'assistència entre els dies 30 de setembre i 3 d'octubre. Aquesta nova trobada digital ha estat organitzada des de la delegació de Girona, amb la qual cosa el Col·legi omple de contingut divulgatiu la cita anual a la ciutat gironina, tal com ja es va fer l'any passat.

Així, després que en l'edició anterior es va parlar dels "Hàbits alimentaris saludables per a un estil de vida actiu" (enllaç Youtube), amb Lluís Rodon Vila (col. 1216), dietista i nutricionista del Girona FC, i de "La importància del calçat esportiu, per córrer bé(enllaç Youtube), amb Enric Violan, podòleg esportiu, aquest 2021 s'oferiran dues sessions més, la ja esmentada "Córrer amb companyia millora el teu benestar" i també una altra que s'està preparant i que tractarà d'un altre aspecte relacionat amb la promoció dels hàbits saludables i la pràctica de l'activitat física i l'esport entre les dones.

Com en les altres sessions, aquestes trobades són de caràcter gratuït, però hi cal inscripció prèvia: aquí.

D'aquesta manera el COPLEFC contribueix a difondre l'evidència científica necessària per a la població per fer possible que es practiqui activitat física de la millor manera possible, amb consells professionals, i alhora es pugui gaudir d'hàbits realment saludables.

02-COPLEFCAula-Girona-Co?rrerCompanyia.jpg (215 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.