Logo COPLEFC INTRANET

AF i Turisme al Medi Natural

Pràctica responsable i compromesa amb el medi natural.

Qui som?

Aquests són els membres de Esport i Rendiment. 

Coordinador

Foto Coordinador

Dr. Eduard Inglés Yuba

| coplefc@coplefc.cat

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport per l'INEFC de Barcelona (col.13224). Doctor en Activitat Física, Educació Física i Esport per la Universitat de Barcelona. Màster en Ciutadania i Drets Humans: ètica i política (UB). Màster en Dret dels Esports de Muntanya (Universitat de Saragossa). Màster en Direcció i Administració d'Empreses (UNIR). Membre del management committee ENOS (European Network for Outdoor Sports). Monitor i director de lleure. Apassionat practicant i investigador en l'àmbit de les activitats en el medi natural.

Actualment Professor responsable d'Activitats en el Medi Natural, Subdirector d'Estudis i Investigador del Grup d'Investigació Social i Educativa de l'Activitat Física i l'Esport (GISEAFE, 2017 SGR 1162) a) a l'INEFC de Barcelona.

Membres

Jordi Segui Urbaneja

col.53132

Dra. Estela Ins Farias Torbidoni

ESTELA INES FARIAS II.png (859 KB)

Llicenciada en Cincies de lActivitat Fsica i Cincies de lActivitat Fsica i de lEsport per lINEFC de Lleida (col.12809).Doctora en Activitat Fsica, Educaci Fsica i Esport per la Universitat de Lleida. Mster en Direcci i Gesti Esportiva (INEFC-UdL). Master en Espais Naturals Protegits (UAM). Mster en Direcci i Administraci dEmpreses (EAE. UB). Consultora independent a lmbit de la gesti de ls public als espais naturals protegits. Practicant de diverses activitats fsica en el medi natural. Apasionada de la conservaci.

Actualment Professora responsable de Sociologa iInvestigador del Grup dInvestigaci Social i Educativa de lActivitat Fsica i lEsport (GISEAFE,2017 SGR 1162)a lINEFC de Lleida.

David Castillo Igea

DAVID CASTILLO.JPG (312 KB)

Llicenciat en Cincies de lActivitat Fsica i de lEsport per lINEFC de Barcelona (col.52143). Mster en Operaciones EADA.

Actualment Administrador i Director Tcnic de Club Elements.Soci Fundador de Grupo Elements. Aventurer, esportista i pare

Dr. Victor Labrador Roca

VICTOR LABRADOR.jpg (209 KB)

Doctor en Activitat Fsica, Educaci Fsica i Esport (Universitat de Barcelona). Mster en Activitat Motriu i Educaci (INEFC - UB). Cursant el Mster en Dret dels Esports de Muntanya (Universidad de Zaragoza). Llicenciat en Cincies de lActivitat Fsica i Cincies de lActivitat Fsica i de lEsport en INEFC de Lleida (col.12912). Mestre en Educaci Primria, especialitat Educaci Fsica (UEM). Soci fundador de lempresa de Turisme ActiuJOVIAL Adventure (2014).

Actualment Professor dActivitats en el Medi Natural; Responsable del Projecte de Formaci Interna de lINEFC; i Investigador del Grup dInvestigaci Social i Educativa de lActivitat Fsica i lEsport (GISEAFE,2014 SGR 1240) a lINEFC de Barcelona.

Oriol Sales Campos

Llicenciat en Cincies de l'Activitat Fsica i l'Esport per l'INEFC de Barcelona (col.56842), Mster en Direcci d'Empreses de l'Esport per la Universitat de Barcelona i Certificat d'Aptituds Pedaggiques per l'Institut de Cincies de l'Educaci de la Universitat de Barcelona.

Practicant de tot tipus d'activitats al medi natural, des de la BTT a l'escalada, passant per l'esqu o el piragisme.

Actualment, responsable de formaci de la Federaci d'Entitats Excursionistes de Catalunya (Federaci Catalana d'Alpinisme i Escalada) i de l'Escola Catalana d'Alta Muntanya.

Eva Higuera Urbano

EVA HIGUERA.jpeg (403 KB)

Llicenciada en Cincies de lActivitat Fsica i de lEsport per lINEFC de Lleida (col.12950). Mster en Esport Sostenible i Benestar(UDL). Tcnic Nivell I en piragisme aiges braves. Monitora de lleure. Practicant de mltiples activitats en el medi natural.

Actualment Professora d'Educaci Fsica a l'Institut Roseta Mauri de Reus.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.