Qui Som - Site Tematic - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

AF i Turisme al Medi Natural

Pràctica responsable i compromesa amb el medi natural.

Qui som?

Aquests són els membres de Esport i Rendiment. 

Coordinador

Foto Coordinador

Dr. Eduard Inglés Yuba

| coplefc@coplefc.cat

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport per l'INEFC de Barcelona (col.13224). Doctor en Activitat Física, Educació Física i Esport per la Universitat de Barcelona. Màster en Ciutadania i Drets Humans: ètica i política (UB). Màster en Dret dels Esports de Muntanya (Universitat de Saragossa). Màster en Direcció i Administració d'Empreses (UNIR). Membre del management committee ENOS (European Network for Outdoor Sports). Monitor i director de lleure. Apassionat practicant i investigador en l'àmbit de les activitats en el medi natural.

Actualment Professor responsable d'Activitats en el Medi Natural, Subdirector d'Estudis i Investigador del Grup d'Investigació Social i Educativa de l'Activitat Física i l'Esport (GISEAFE, 2017 SGR 1162) a) a l'INEFC de Barcelona.

Membres

Jordi Segui Urbaneja

col.53132

Dra. Estela Inés Farias Torbidoni

ESTELA INES FARIAS II.png (859 KB)

Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per l’INEFC de Lleida (col.12809). Doctora en Activitat Física, Educació Física i Esport per la Universitat de Lleida. Màster en Direcció i Gestió Esportiva (INEFC-UdL). Master en Espais Naturals Protegits (UAM). Màster en Direcció i Administració d’Empreses (EAE. UB). Consultora independent a l’àmbit de la gestió de l’ús public als espais naturals protegits. Practicant de diverses activitats física en el medi natural. Apasionada de la conservació.

Actualment Professora responsable de Sociología i Investigador del Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport (GISEAFE, 2017 SGR 1162) a l’INEFC de Lleida.

David Castillo Igea

DAVID CASTILLO.JPG (312 KB)

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per l’INEFC de Barcelona (col.52143). Màster en Operaciones EADA.

Actualment Administrador i Director Tècnic de Club Elements. Soci Fundador de Grupo Elements. Aventurer, esportista i pare  

Dr. Victor Labrador Roca

VICTOR LABRADOR.jpg (209 KB)

Doctor en Activitat Física, Educació Física i Esport (Universitat de Barcelona). Màster en Activitat Motriu i Educació (INEFC - UB). Cursant el Màster en Dret dels Esports de Muntanya (Universidad de Zaragoza). Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport en INEFC de Lleida (col.12912). Mestre en Educació Primària, especialitat Educació Física (UEM). Soci fundador de l’empresa de Turisme Actiu JOVIAL Adventure (2014).

Actualment Professor d’Activitats en el Medi Natural; Responsable del Projecte de Formació Interna de l’INEFC; i Investigador del Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport (GISEAFE, 2014 SGR 1240) a l’INEFC de Barcelona.

Oriol Sales Campos

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per l'INEFC de Barcelona (col.56842), Màster en Direcció d'Empreses de l'Esport per la Universitat de Barcelona i Certificat d'Aptituds Pedagògiques per l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Barcelona. 

Practicant de tot tipus d'activitats al medi natural, des de la BTT a l'escalada, passant per l'esquí o el piragüisme. 

Actualment, responsable de formació de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (Federació Catalana d'Alpinisme i Escalada) i de l'Escola Catalana d'Alta Muntanya. 

Eva Higuera Urbano

EVA HIGUERA.jpeg (403 KB)

Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per l’INEFC de Lleida (col.12950). Màster en Esport Sostenible i Benestar (UDL). Tècnic Nivell I en piragüisme aigües braves. Monitora de lleure. Practicant de múltiples activitats en el medi natural.  

Actualment Professora d'Educació Física a l'Institut Roseta Mauri de Reus.