Logo COPLEFC INTRANET

Agenda institucional

XVI Congrés Internacional AEISAD - Diàlegs sobre l'Esport

El XVI Congrés Internacional de la Asociación Española de Investigación Social Aplicada al Deporte (AEISAD), organitzat per l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) de Barcelona, tindrà lloc en format virtual els dies 21, 22 i 23 d'octubre de 2021.
Aquest esdeveniment és un dels actes commemoratius que tindran lloc amb motiu del 30è aniversari de l'associació fundada a l'any 1991.

El tema escollit per aquest congrés és "Diàlegs sobre l'esport, 1975-2020". Es pretén que totes les persones assistents contribueixin, des de totes les perspectives possibles, a traçar un panorama del que ha suposat l'esport al nostre país des de 1975 fins al 2020. Es tractaran quatre grans àrees temàtiques dins de les quals s'inclouen diversos temes que abasten tot el sistema esportiu.

Al juny de 2020 es va publicar el llibre amb el mateix títol que el del congrés, en el qual han participat 45 especialistes en diferents àmbits de recerca relacionats amb l'esport, i que han establert les bases sobre cada tema. Aquest congrés busca convidar a la reflexió de la comunitat científica, per tal d'identificar les fites assolides i els problemes actuals, així com fer propostes per continuar avançant. Així mateix, es proposa analitzar els impactes en el sistema esportiu de la pandèmia COVID-19.

Programa

Inscripcions

dialegs_logo.jpg (69 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.