Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Trobada digital sobre cicles formatius

03/03/2023

Educació

La sessió, sobre la programació didàctica de cicles formatius, serà a càrrec de Yolanda Sánchez

La sessió formativa del divendres 10 de març serà telemàtica, amb una durada prevista de 17 a 19 hores, i així mateix estarà disponible 48 hores després. S'ha concebut per als qui imparteixen classes en cicles formatius de la família de l'activitat física i l'esport, i alhora és un element més d'acompanyament sobre les oposicions al cos docent del Departament d'Educació, després de la trobada anterior. La sessió està concebuda especialment per facilitar una guia sobre com enfocar la programació en aquesta etapa postobligatòria d'acord amb els currículums actuals. La convidada és la companya Yolanda Sánchez Navarro (col. 10951), amb experiència com a professora d'aquest àmbit educatiu i que actualment està treballant a l'IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada (al Bages).
La trobada té com a destinatari principal,  professorat d'EF en actiu i en formació inicial, així com graduats i llicenciats en CAFiE. És de caràcter gratuït i per seguir-la en directe cal inscripció prèvia (enllaç) fins a les 15 h del mateix divendres 10 de març.
El COPLEFC atén, amb aquesta sessió, un doble objectiu: per un costat, continuar facilitant informació i formació per a un segment col·legial interessat en les proves d'oposició al cos docent, i, per un altre costat, facilitar l'adequació al nou marc curricular pel que fa a una realitat igualment significativa com són aquests cicles formatius de la família de l'activitat física i l'esport, els quals no s'ha d'oblidar que atorguen amb un determinat nivell la condició de futurs professionals del nostre sector. En aquest sentit, el coneixement i l'expertesa de la companya Yolanda Sánchez és un nou exemple per compartir experiència i facilitar la millora i adequació del sistema educatiu.
TrobadaDigital-ProgramaCiclesFormatius.jpg (138 KB)


Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.