Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

'Road to Tokyo' amb la Gasol Foundation

El COPLEFC se suma a la iniciativa de la Fundació dels germans Gasol contra l'obesitat infantil i juvenil

La Gasol Foundation i el COPLEFC col·laboren des del 2019 amb objectius comuns (1, 2, 3), entre els quals conscienciar i lluitar contra l'obesitat, una altra pandèmia del segle XXI. Aprofitant la celebració dels Jocs Olímpics de Tòquio aquest estiu, des de la Gasol Foundation han llançat un nou repte al qual el Col·legi se suma amb total complicitat i anima tot el col·lectiu a involucrar-s'hi. Es tracta de participar a la Road To Tokyo, una cursa virtual solidària, en què el propòsit és assolir els 160.000 quilòmetres, a fi de divulgar la lluita contra l'obesitat infantil i juvenil i recaptar fons per als programes de promoció d'hàbits de vida saludable que desenvolupa la Fundació.

La proposta s'ha plantejat amb una clara connotació esportiva, ja que preveu la competició entre dos equips, representats per les seus que té la Fundació, és a dir el Team Spain (a Sant Boi de Llobregat) i el Team USA (a Los Angeles). Qui guanyarà?

La cursa ja va començar el 2 de juny,  i s'hi pot participar fins al 14 de juliol, i ho poden fer persones de tot el món que sumaran quilòmetres caminant, corrent, amb bici, nedant, ballant, entrenant amb pesos, jugant a futbol o a bàsquet, fent ioga o gimnàstica i també en cadira de rodes, és clar! També es poden crear equips (corporatius o d'altra mena) propis, amb els quals competir, compartir i gaudir dels hàbits de vida saludable junts, però virtualment.

Participar a la Road To Tokyo és gratis i senzill, només cal seguir aquests passos:

  1. Inscriure-us a l'esdeveniment: https://dash.atlasgo.org/challenges/608cc41d49f2345264a46f7d
  2. Descarregar-vos l'aplicació d'AtlasGO (Android i iOS)
  3. Unir-vos al Team Spain o crear el vostre propi equip.


Sens dubte, assolir el repte, permetrà saber quin equip ha fet més quilòmetres, però sobretot tindrà un guanyador per damunt de tot: la lluita més aferrissada, més exitosa, més científica contra l'obesitat d'infants i joves, ajudar a fer de la nostra societat, una societat més sana i saludable.  

El COPLEFC ha decidit també de participar-hi amb diversos equips: Junta Directiva, equip administratiu... Des d'aquí animem tots els educadors físics esportius a participar-hi, individualment o igualment formant equips... Qui serà el nostre particular equip guanyador? El 15 de juliol ho sabrem!

I encara més detalls, aquí.  

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.