Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Primers contactes directes amb Anna Caula

28/07/2021

Barcelona

El COPLEFC s'entrevista amb la nova secretària general de l'Esport i l'Activitat Física

Anna Caula i Paretas, ja com a nova secretària general de l'Esport i l'Activitat Física de la Generalitat, va rebre el COPLEFC aquest dimarts passat, 27 de juliol, a la seu del Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet. La trobada va constituir la presa de contacte formal, institucional, per posar damunt la taula el contingut de les diverses carpetes que té el Col·legi i que vol treballar amb el Govern, una reunió que va servir també per facilitar una mirada de conjunt al nostre col·lectiu i confirmar una vegada més les bones relacions preexistents, que es remunten a la seva etapa com a parlamentària per ERC al Parlament de Catalunya.

El Col·legi, que va voler donar relleu a la trobada amb la presència del president Pere Manuel Gutiérrez (col. 8750), la vicepresidenta Carmen Ercilla González (col. 20263) i la secretària Elisabeth Boloix Ripoll (col. 4356), a més de la gerent Alèxia Pérez García (col. 10230), es va presentar amb un parell de documents rellevants del moment actual que viu el Col·legi, com són la Memòria 2020, com a recull de tot el ventall d'activitat que hi va haver aquest any tan difícil, així com també el document elaborat precisament per presentar als partits polítics amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya que es van efectuar el 14 de febrer d'enguany, consistent en una tretzena de demandes directes i explícites que el COPLEFC considerava i considera necessàries per al benefici de la professió, però igualment beneficioses per esdevenir un país avançat pel que fa a l'activitat física i l'esport. Uns documents que es van fer a mans de la secretària general de l'Esport i l'Activitat Física i  del director general del Consell Català de l'Esport.

Així mateix, des del Col·legi una de les conclusions més immediates, constatades en sortir de l'entrevista amb Anna Caula, que va estar acompanyada d'Aleix Villatoro i Oliver, el nou director general del Consell Català de l'Esport, és la disposició a treballar i la capacitat de coneixement de les qüestions sobre les quals hi ha disposició de fer els canvis que corresponguin.

No hi ha dubte que els propers mesos i anys, els reptes que el sector i l'Administració hauran d'afrontar són de primera magnitud, amb la futura Llei de l'esport i l'activitat física de Catalunya a l'horitzó més immediat, però no pas l'únic, raó per la qual les converses i la continuïtat dels contactes, així com la negociació s'imposaran per arribar a consensos suficients entre tots els actors implicats en aquest sector de nombroses veus com és el de l'activitat física i de l'esport, del qual COPLEFC és i vol continuar sent un abanderat i defensor, pels beneficis col·lectius com a societat avançada que comporta.


Diversos moments de l'entrevista.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.