Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Nova edició dels FIEP New Leaders

08/02/2018

Educació Catalunya

El COPLEFC col·labora per segon any consecutiu amb la FIEP Catalunya per proposar el candidat català al Congrés Europeu

El Congrés Europeu de la FIEP tindrà lloc a Istanbul (Turquia) entre els dies 26 i 29 de setembre de 2018, organitzat per les universitats del Marmara i Hacettepe. Entre les activitats, com és habitual, hi ha els FIEP New Leaders, que premia el treball dels candidats presentats per les delegacions nacionals. La finalitat d'aquest programa és promoure la recerca entre joves talents en l'àmbit de l'activitat física i l'esport.

L'any passat, després de valorar els diversos treballs, el jurat de la FIEP Catalunya al qual va ser convidat el COPLEFC va escollir el treball de Xavier Santaella Oller (CAFiE de la UVic), Anàlisi de la influència als alumnes de l'aplicació d'una unitat didàctica d'aprenentatge cooperatiu amb les consideracions de la neuroeducació física a l'educació secundària, que el va defensar al 12è Congrés Europeu de la FIEP a Luxemburg.
fiepCatalunya2017_XavierSantaella.jpg (63 KB)La selecció del representant català al FIEP European Congress a Istanbul, es durà a terme a la seu del COPLEFC el proper dia 28 de febrer. Com l'any passat, els candidats de les diverses universitats participants presentaran oralment el seu treball i tot seguit el jurat, després de deliberar, emetrà el veredicte sobre l'escollit.

El Col·legi, amb la ferma voluntat de promoure la recerca i l'excel·lència entre els nous graduats en CAFiE, atorgarà com a ajut a qui guanyi el desplaçament per defensar el treball, però ja en l'àmbit del congrés, a Istanbul. Així mateix, qui en resulti guanyador tindrà un any de col·legiació gratuïta.

D'altra banda, cal recordar la tasca del delegat de la FIEP Catalunya, el nostre company Agustí Castillo (col. 11669), com a impulsor de l'edició següent del congrés a Barcelona, el 2019, concretament a l'INEFC, i en què se celebaran la trentena edició mundial, la catorzena europea i la segona de Catalunya.
(08/02/2018)

A la fotografia superior, Xavier Santaella (esquerra) i Agustí Castillo, que li lliura el guardó com a new leader 2017 de la FIEP Catalunya.
FIEP2019.jpg (174 KB)