Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Nous companys a la Delegació de Lleida

04/01/2022

Lleida

Eduard Serrano substitueix Pep Castarlenas a la Junta i Joan Solans és el nou coordinador de Lleida

Per raons professionals vinculades amb la situació actual que viuen els centres de fitnes, el que fins ara era el delegat territorial a Lleida i membre de la Junta Pep Castarlenas Llorens (col. 5332), ha cedit el càrrec a qui fins ara n'era el coordinador, Eduard Serrano Giménez (col. 52524), mentre que a partir d'aquest mes de gener, Joan Solans Blasco (col. 58616) farà les tasques pròpies de coordinació.

Des de la Junta i de la mateixa Delegació de Lleida es vol agrair la feina feta per Pep Castarlenas mentre ha ocupat el càrrec, en uns temps precisament no gaire fàcils per causa de la pandèmia i les dificultats de trobada presencial, en aquest cas a les terres de Ponent. Amb tot, durant la seva etapa Lleida ha vist néixer i el COPLEFC hi ha estat present, el nou centre INEFC Pirineus, com també en actes institucionals i col·legials rellevants (enllaç 1, enllaç 2), a més de ser un territori on s'han dut a terme experiències innovadores i significatives (enllaç 3).

Per aquesta raó, el nou delegat del COPLEFC a Lleida, Eduard Serrano, ja ha manifestat que es posa "al capdavant de la Delegació agraint la tasca que rep, i que inicia un període de continuïtat amb el que ja es feia, però que també es marca nous objectius, com ara millorar els resultats de l'avaluació 2020 obtinguts en la valoració del col·lectiu de Lleida, així com donar més visibilitat al Col·legi arreu de la gran demarcació de Lleida i promoure el sentiment col·legial en el conjunt de les comarques, des de les terres planes fins als Pirineus, més enllà de la condició de col·legiació pel fet d'anar pagant una quota trimestral".

En aquest sentit, per la seva part, Joan Solans, que assumeix la coordinació des del primer dia de gener d'enguany, recorda "la significació de la Delegació en la presència d'actes i la relació amb col·lectius rellevants vinculats amb l'activitat física i esportiva, a més d'implicar-se en aquelles propostes de reivindicació o d'altra mena que desplegui el COPLEFC al conjunt del territori, i a més a més, sense oblidar la voluntat d'assolir unes xifres més elevades pel que fa a participació al DEFC", entre altres iniciatives.

Totes les delegacions

Amb aquestes noves incorporacions, les i els membres que representen el Col·legi distribuïts territorialment és la següent:

Girona
Delegada i membre territorial de la Junta: Maica Rubinat Masot (col. 11593)

Coordinadora: Marti Valverde Fresneda (col. 10029)

Lleida
Delegat i membre territorial de la Junta: Eduard Serrano Giménez (col. 52524)

Coordinador: Joan Solans Blasco (col. 58616)

Tarragona
Delegat i membre territorial de la Junta: Sergio Lou Mercadé (col. 10844)

Coordinador: Dídac Bru García (col. 62852)

Terres de l'Ebre
Delegat i membre territorial de la Junta: Jesús Martí Esteller (col. 56490)

Coordinadora: Sònia Serratosa Grassot (col. 57760)

Només cal recordar que per ser COPLEFC, com a col·legiat o col·legiada o bé com a associat o associada, podeu comptar-hi a la vostra demarcació.

DelegacioLleida-Serrano-Solans-20211222.jpg (169 KB)
Imatge d'una reunió telemàtica amb la Delegació de Lleida. En sentit horari: Alèxia Pérez, gerent; Marc Roset, tècnic responsable de les delegacions; Eduard Serrano, nou delegat de Lleida; Joan Solans, nou coordinador de Lleida, i Carmen Ercilla, vicepresidenta.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.