Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Lleida treballa també en sinergies i complicitats

19/10/2021

Lleida

Des de la Delegació del COPLEFC a Lleida es renoven els contactes amb l'Administració i altres agents del territori

El dia 28 de setembre passat va ser un dia de reunions per a la Delegació del COPLEFC a Lleida. D'una banda, amb la representant territorial de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física a Lleida i, d'una altra banda, també amb l'assessora d'Esports de la Diputació de Lleida, és a dir, els dos agents més potents de les terres de Ponent. Aquesta és una voluntat que sempre es té present des del COPLEFC, oferir col·laboració i treballar per al col·lectiu i el conjunt de la societat.

Després de la renovació de càrrecs producte de les darreres eleccions, es va aprofitar l'avinentesa per fer la presentació mútua amb Lourdes Ravetllat, representant territorial de la SAecretaria General de l'Esport i l'Activitat Física a Lleida, i per mostrar-li la plena disposició a col·laborar i buscar iniciatives que beneficiïn el col·lectiu professional i la ciutadania. Uns continguts que més o menys es van repetir amb Gemma Vilarasau Cinca (col. 53870), que és  l'assessora d'esports de la Diputació de Lleida, però a més a més també es va parlar de subvencions a entitats i sobre els requisits de tenir col·legiats i professionals inscrits al ROPEC a les entitats beneficiàries d'aquestes subvencions.

L'activitat a Lleida també té en compte altres entitats, com ara Esport Femení Lleida, que posa en relleu la línia del COPLEFC en clau de gènere, així com el fet de compartir principis i valors com són la tasca a favor de la igualtat efectiva en l'esport, així com la tolerància zero contra la violència i la discriminació, a més de promoure'n la pràctica femenina, encara en nivell inapropiats.

Un altre àmbit en què hi ha molta proximitat fa referència a l'INEFC, tant al centre a la mateixa capital de Lleida, i pel que fa a la nova seu INEFC Pirineus, a la Seu d'Urgell. En el primer cas es mantenen els vincles, facilitats per una col·legiació compartida amb el seu director, i amb qüestions damunt la taula com compartir agendes en els diferents esdeveniments que es realitzen des d'aquesta institució en què puguin participar els col·legiats a mode d'actualització, i compartir un objectiu mutu com és el defensa de la professió i dels futurs professionals. Unes intencions que, evidentment, es fan extensives al nou centre a la Seu d'Urgell, a l'acte d'obertura del qual la Delegació també va ser present.

La Delegació del COPLEFC a Lleida està integrada per Josep Castarlenas Llorens (col. 5332) com a delegat i Eduard Serrano Giménez (col. 52524) com a coordinador. Tot i que la seva seu és a l'avinguda del Segre, 7, el col·lectiu col·legial del territori hi pot contactar a través del telèfon 973 22 32 32 i, especialment, mitjançant el correu electrònic lleida@coplefc.cat.

{{galeria}}

1) Eduard Serrano amb Lourdes Ravetllat. 2) Reunió telemàtica amb membres d'Esport Femení Lleida. 3) Josep Castarlenas (primer per l'esquerra), en la visita d'Anna Caula i altres membres de la Secretaria i de l'INEFC a les dependències de l'INEFC Lleida.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.