Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Mou-te, fes de l'esport la teva feina!

29/11/2017

Barcelona

El COPLEFC hi exposa les "Condicions i requisits per treballar com a tècnic/a esportiu/iva"

El 29 de novembre passat l'Ajuntament de Barcelona, mitjançant el Departament de Joventut, va organitzar la jornada Mou-te, fes de l'esport la teva feina!, en què el COPLEFC, juntament amb altres institucions i entitats van reflexionar sobre les oportunitats de treball que la ciutat ofereix en aquest sector. Les diverses intervencions va posar en relleu qüestions que cal tenir en compte en aquesta veta d'ocupació que suposa l'activitat física i l'esport.
Moute-IBE-20171129-08.jpg (168 KB)

El públic que omplia el Casinet d'Hostafrancs, provinent especialment dels diversos cicles formatius existents actualment, va escoltar amb atenció la defensa del compromís amb la ciutadania per mitjà d'una prestació de serveis de qualitat que va exposar Alèxia Pérez, gerent del COPLEFC (col. 10230), que igualment va donar a conèixer els requisits que exigeix la legalitat existent pel que fa a l'exercici de la professió, abans d'acabar amb la invitació als futurs professionals d'incorporar-se al Col·legi com a associats, la nova figura que ha de permetre al COPLEFC convertir-se en l'interlocutor de tots els professionals de l'activitat física i de l'esport.

Després de la part expositiva, en què també van intervenir representants de l'Institut Barcelona Esports i del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, i després de la taula rodona, amb la participació de l'ACGEP, l'ADECAF, la Fundació CET10 i de la UFEC, hi va haver un espai de networking, durant el qual l'estand del Col·legi va tenir una gran afluència d'interessats a recollir informació detallada del COPLEFC i sobre la importància i el funcionament de la Borsa de Treball com el millor circuit d'oferta i demanda laboral existent avui dia a casa nostra. (29/11/2017)

Moute-IBE-20171129-09.jpg (134 KB)Moute-IBE-20171129-10.jpg (163 KB)

Moute-IBE-20171129-01.jpg (152 KB)Diversos moments de la jornada. A dalt, Alèxia Pérez en la seva exposició. Lídia Foix (col. 11385) i Marc Roset (57976) atenent les preguntes dels assistents. Damunt aquestes línies, perspectiva del Casinet d'Hostafrancs.