Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

L'Opportunity continua avançant

22/11/2022

Educació Lleida

El COPLEFC col·labora activament el programa liderat pel company Pere Lavega des de Lleida

El COPLEFC, com a entitat col·laboradora del programa, va informant puntualment de les novetats que es van produint a l'Opportunity que dirigeix el company  Pere  Lavega Burgués (col. 5326) des de l'INEFC de Lleida, i des de la darrera informació (enllaç) ara s'ha de donar a conèixer la posada en funcionament del curs MOOC (per la sigla en anglès de Massive Online Open Course, curs massiu obert en línia). Tal com ens comenta Pere Lavega: "De moment tenim més de 230 persones inscrites de Catalunya, Espanya, Europa, Àfrica, Amèrica i Àsia". 

El curs gratuït MOOC afavoreix la inclusió social i la igualtat de gènere a través dels jocs i els esports tradicionals. S'imparteix en espanyol, anglès i francès. Al final permet obtenir-ne un certificat de reconeixement de 50 a 125 hores de formació; a més a més, Lavega esmenta que "estem esperant la resposta del Departament d'Educació per al reconeixement per als estadis de formació". 

Inscripció al curs MOOC en aquest enllaç

El curs inclou una sèrie de potencialitats gràcies a: 

-Dos manuals del curs de més de 250 pàgines en anglès, francès i espanyol.

-El disseny, amb les orientacions necessàries, de quatre sessions pràctiques tant per a la inclusió social com per a l'equitat de gènere, amb la finalitat que es puguin dur a la pràctica amb escolars de diferents països del món.

-Una App per valorar l'impacte positiu de les intervencions. Cal tenir en compte que els alumnes responen dos qüestionaris molt curts amb un telèfon mòbil (o bé en paper i posteriorment es trasllada la informació). I al final d'aquesta intervenció, el professorat rep un informe de l'impacte positiu que hagi suposat.

-El curs permet iniciar així mateix el treball en xarxa amb col·legues de Catalunya, Espanya i d'altres països. 

Tots els detalls del projecte són facilitats en aquest enllaç, que correspon a la sessió per internet  amb persones assistents de diferents continents. 

Històric d'informacions del COPLEFC sobre Opportunity

El COPLEFC se suma a l'Opportunity

Opportunity gràcies als jocs tradicionals

Docusport.cat

Opportunity-INEFCLleida-05.jpeg (231 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.