Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

La Nit de l'Esport a Mollet del Vallès

30/01/2018

En l'edició 25 es van reconèixer els protagonistes a la ciutat el 2017, així com les entitats i organismes col·laboradors en la Ciutat Europea de l'Esport

El dia 26 de gener, al Teatre Can Gomà, va tenir lloc l'acte que aplegava tota la família de l'esport de la ciutat, així com també les entitats, els organismes i institucions, entre d'altres, que han donat suport i han ajudat a omplir de contingut tot l'any 2017 la nominació de Ciutat del Vallès com a Ciutat Europea de l'Esport, reconeixement de la Comissió Europea.

Així, amb l'alcalde de Mollet i responsable de l'Àrea d'Esports, Josep Monràs, fent d'amfitrió de la trobada, també hi van ser presents Gerard Figueras, secretari general de l'Esport de Catalunya; Maite Fandos, diputada d'Esports de la Diputació de Barcelona, i Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, juntament amb Pere Manuel, com a president del COPLEFC, que va ser distingit amb una menció especial. També hi va assistir el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, entre d'altres.

Cal recordar que el novembre passat el COPLEFC va organitzar a Mollet del Vallès la I Trobada Estatal de Comitès d'Experts, la reunió de presidents de COLEF d'Espanya i el Ple de Comissions d'Experts del COPLEFC. Un intens cap de setmana durant el qual més d'un centenar de participants van gaudir de les instal·lacions de Can Lledoner i de les aules de l'Escola Joan Salvat-Papasseit, on van debatre sobre el present i el futur de la professió, d'acord amb els diversos àmbits que acullen el COPLEFC i els altres col·legis autonòmics.

En el marc d'aquelles activitats, a més, l'alcalde Josep Monràs va ser distingit com a col·legiat d'honor del COPLEFC.
Mollet_NitEsport_180126_0.jpg (119 KB)
 
Mollet_NitEsport_180126_2.jpg (58 KB)
Mollet_NitEsport_180126_4.jpg (213 KB)Diversos moments de l'acte, amb les entitats que van rebre una menció especial, Pere Manuel fent el parlament d'agraïment pel guardó rebut, i foto final de família amb els tots distingits durant la vetllada