Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Girona guanya visibilitat i col·laboracions

03/08/2022

Girona

La Delegació aconsegueix posar veu al col·lectiu a través de les ones i reforça la interdisciplinarietat

Amb la "Secció COPLEFC" de Girona FM com a bandera, la Delegació ha insistit a donar veu al col·lectiu del territori durant aquest semestre, que ja forma part de la tercera temporada radiofònica, una continuïtat que ha convertit l'emissora en mitjà col·laborador del Col·legi. D'altra banda, la Delegació ha mantingut i ha buscat nous agents acadèmics i professionals amb els quals poder fer feina interdisciplinària. Igualment, tant Maica Rubinat Masot (col. 11593), en qualitat de delegada, com Marti Valverde Fresneda (col. 10029), actuant com a coordinadora, estan apostant per la formació i la promoció de la Salut i continuen participant activament en la vida conjunta del COPLEFC, ja sigui a l'Assemblea del Consejo COLEF o bé en la nova edició de la Guia PEFS, a més a més de valors que lideren especialment a Girona, com pot ser la feina per avançar en la igualtat de gènere.

Quant a l'espai de ràdio, que s'emet cada dilluns entre les 10.30 i les 11.00 h, titulat "Secció COPLEFC", integrat en el magazín Els 4 Rius, presentat pel periodista Sisu Garcia, amb qui es coordinen els continguts de les entrevistes, s'han dut a terme de gener a juny un total de vint entrevistes, en què s'ha tractat d'un gran ventall de qüestions i temes, com ara instal·lacions municipals, organització d'actes esportius, la nova campanya col·legial La Salut S'Entrena, la mateixa Guia PEFS de promoció d'exercici físic, la presència d'EFE en institucions públiques de formació, a més d'altres temes, com emprenedoria, educació, promoció d'hàbits saludables, implantació del Segell de Qualitat, espais naturals, etc.

En el terreny més acadèmic, la Delegació col·labora i es fa present a l'EUSES, el centre universitari de les terres gironines, especialment en un acte tan rellevant com és la graduació d'una nova promoció d'estudiants. Però també participant en el tribunal d'exposició de projectes de l'alumnat, concretament a l'assignatura de segon curs Disseny, intervenció i avaluació en l'Activitat Física i l'Esport.

Una altra faceta de la Delegació a Girona ja assolida l'any passat, però que es manté ben viva és la incorporació a la xarxa professional més potent de la zona, que és el Grup Interdisciplinari de Professionals per a la Promoció de la Salut, un camí significatiu perquè situa les i els educadors físics i esportius (EFE), en companyia i debat continuat amb farmacèutics, infermeres, metges, psicòlegs, veterinaris i treballadors socials. Un espai col·laboratiu que va elaborant productes divulgatius amb la salut com a centre. Es tracta d'un grup que també té la col·laboració de Dipsalut, organisme autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.

Finalment, cal esmentar que el col·lectiu que aplega la Delegació del COPLEFC a Girona és el segon més nombrós de Catalunya, ja que amb dades de tancament de l'any passat, aplega un total de 605 membres col·legiats i 26 que tenen caràcter d'associats.

Delegació
Maica Rubinat Masot
Marti Valverde Fresneda

Atenció col·legial:
-Presencial: amb cita prèvia. Girona
-Telefònica: 972 219 086
-A/e: girona@coplefc.cat

 

ALGUNES NOTÍCIES DEL SEMESTRE

"Secció COPLEFC" entrevista Maica Rubinat pel Dia Mundial de l'Activitat Física enllaç.

Ple del Consejo COLEF, al qual va participar M. Rubinat enllaç.

Maica Rubinat, en el reconeixement als autors de la Guia PEFS enllaç.(1) Maica Rubinat al reconeixement a les i els EFE autors de la Guia PEFS. (2) La Delegació a La Mercè de Girona, en un acte del Grup Interdisciplinari de Professionals per a la Promoció de la Salut. (3) M. Rubinat i S. Garcia, satisfets per la col·laboració entre la Delegació i l'emissora Girona FM.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.