Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Final del Temps Afegit a Lleida

La col·laboració de la Delegació amb l'ACGEP convoca els professionals pel final de la moratòria de la Llei 3/2008

El dijous 13 de desembre, al Club Sícoris de Lleida, en el marc dels Esmorzars de Gestió Esportiva de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), Alèxia Pérez (col. 10230), com a gerent del COPLEFC, donarà a conèixer la situació legal vigent per a l'exercici de les professions a Catalunya, així com els canvis que es produiran a partir del dia 1 de gener de 2019, data en què finalitzarà la moratòria prevista a la Llei 3/2008, i que farà, per tant, entrar en vigor el règim sancionador administratiu, amb sancions que poden arribar als 6.000 euros.

Després de la sessió informativa s'aclariran els dubtes específics que els assistents vulguin plantejar, així com la regulació que afecta els socorristes i la necessitat que tots els professionals estiguin inscrits al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC), tant si tenen una formació de caràcter acadèmic o bé producte de la formació continuada.

L'acte és gratuït, amb aforament limitat, i cal inscriure-s'hi emplenant aquest formulari.

Després de l'acte celebrat a Barcelona el 26/10/2018 i d'aquest a Lleida, el Col·legi continuarà donant a conèixer la situació que s'encetarà amb l'entrada del nou any 2019 pel territori, tant a Tarragona com a Girona. Igualment, hi ha disponible un lloc web que recorda el temps que resta i els passos que cal seguir per resoldre-ho.

La Delegació de Lleida col·labora amb l'ACGEP

Aquesta trobada a la capital de la Terra Ferma dona continuïtat a la col·laboració existent entre les dues entitats, amb conveni signat per Josep Campaña i  Pere Manuel, especialment en l'organització dels Esmorzars de Gestió Esportiva, el darrer del quals va tenir lloc el 8 de novembre passat (més informació aquí), amb divulgació de la Delegació a Lleida.
ACGEP-Lleida-TempsAfegit.png (187 KB)