Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC visita la consellera Budó

04/07/2019

Barcelona

Amb motiu de la moratòria particular per als socorristes aquàtics

El 27 de juny el president, Pere Manuel, acompanyat de Carmen Ercilla, vicepresidenta, i Alèxia Pérez, com a gerent, van entrevistar-se amb la consellera de la Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, acompanyada per Gerard Figueras, secretari general de l'Esport i l'Activitat Física, amb diverses qüestions damunt la taula, la més immediata de totes la nova moratòria del règim sancionador de la Llei 3/2008, especialment per als socorristes aquàtics.

A més de la presentació formal, després de les reunions mantingudes amb les seves predecessores, les conselleres Neus Munté i Elsa Artadi, Pere Manuel va traslladar-li la disconformitat sobre el cas del socorristes (podeu llegir la posició del Col·legi aquí), però sobretot va voler destacar la necessitat de trobar la manera perquè aquesta situació no es torni a repetir l'any vinent.

Així mateix, una altra qüestió pendent fa referència a la futura Llei de l'esport i l'activitat física, per evitar arribar a manca de consensos en els tràmits parlamentaris.

Més enllà d'aquestes qüestions, la trobada va estar presidida per la cordialitat habitual entre dues institucions col·laboradores.