Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El Concurs Fotogràfic 2022

29/07/2022

Barcelona

L'objectiu del Concurs Fotogràfic del COPLEFC és destacar els valors i les emocions de l'activitat física i de l'esport

El COPLEFC no falta a la cita i convoca una nova edició, la vint-i-quatrena,  adreçada al conjunt de col·legiats i associats. Els interessats poden presentar-hi fins a tres instantànies en format digital dins el termini del Concurs, que finalitza el 2 d'octubre de 2022. Ara que la majoria del col·lectiu fa vacances és un bon moment per destacar algun dels valors i emocions que desperta l'activitat física i l'esport, centre de l'activitat professional del col·lectiu. Com a motiu d'inspiració, podeu repassar totes les fotografies guardonades a l'apartat corresponent del web (enllaç). I també com a motiu d'inspiració, igualment heus aquí una sèrie d'etiquetes que també poden servir, com a element identificador: solidaritat, natura, companyonia, repte, harmonia, superació, participació, coneixement, globalització, història, competició, interculturalitat, aprenentatge, il·lusió, imprevisibilitat, maternitat...

Cal recordar que el resultat final és la conseqüència d'una votació popular inicial entre les i els membres del COPLEFC, que seleccionen les deu imatges finalistes. Són aquestes imatges les que passen a la valoració del jurat, que posteriorment emet el veredicte i estableix la fotografia guanyadora, recompensada amb un premi en metàl·lic de 400 euros. L'acte de lliurament formal té lloc durant la reunió de l'Assemblea General. 

La darrera fotografia guanyadora va ser presentada per Mariona Corbella Viròs (col. 5379), titulada Dones amb recursos. Perspectiva de gènere en l'esport al Sudan. La imatge és producte del que la mateixa autora ens explicava l'any passat: "Vaig captar la instantània en una petita població, en zona desèrtica, sense cap tipus d'instal·lació ni equipament esportiu en el marc d'una estada solidària. Portàvem material esportiu i hi oferíem sessions per descobrir i aprendre les seves possibilitats d'ús, amb l'objectiu que poguessin continuar explorant i reproduint activitats de forma autònoma, un cop finalitzat l'intercanvi. Sorprenentment, en arribar vàrem trobar un grup de nenes que aprofitaven espontàniament l'estructura de l'únic rètol del poblat per exercitar-se per torns i de forma autoorganitzada (aquest moment és el que correspon a la fotografia premiada)". Si vols llegir tota la notícia del Concurs Fotogràfic 2021, fes clic aquí.

Per presentar fotografies al Concurs Fotogràfic, fes clic aquí. I consulta totes les bases en aquest enllaç.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.