Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El 2018: hem crescut pels nostres mèrits i amb segell propi

21/01/2019

Catalunya

Ha arribat el moment de girar la vista enrere i repassar el que ha suposat l'any 2018. Les activitats més significatives del nostre Col·legi.

Properament posarem a disposició de tots els col·legiats i associats la Memòria, per mostrar allò més rellevant que heu de saber que s'ha fet des de la Junta i els cercles de responsabilitat del COPLEFC, sigui com a experts col·laboradors des de les diverses comissions, des de l'equip implantat al territori mitjançant les diverses delegacions i del conjunt de professionals que mantenen el tremp del Col·legi dia rere dia; però també ha transmetre qui som més enllà de les activitats específiques.

En primer lloc, hem treballat en la direcció del col·lectiu: hem treballat per i per als col·legiats, i associats; el conjunt de col·legiats i col·legiades, i associats i associades, sou la causa i la finalitat de la nostra existència. I de fet, sou també el paraigua per a la Junta de Govern. Suposa una veritable alegria constatar que si l'any passat ja vam assolir el rècord de col·legiació, enguany l'hem superat novament. Aquest no és un fet merament numèric; això passa per diverses causes, algunes de caràcter legal, però d'altres producte de l'esforç comunicatiu que estem duent a terme ja fa anys per explicar el que som. Hem treballat en la direcció del col·lectiu, a més, incorporant-hi els associats; els volem entre nosaltres perquè són la clau de volta necessària que ens converteix en el Col·legi de Professionals –de tots els veritables professionals– de l'Activitat Física i de l'Esport, que responen a una formació oficial reglada.

També hem volgut treballar en la direcció de la presència social, amb un notable esforç d'intervenció i col·laboració amb tots els actors vinculats amb el sector. Tinc la percepció que ens hem guanyat la consideració d'igual a igual amb tothom.

I així mateix hem treballat en la direcció de la defensa de la professió: sigui amb voluntat d'incidència en el nou marc regulador que s'acosta, però no dubtant, quan ha calgut fer-ho, mitjançant la denúncia i la reclamació del respecte que ens mereixem.

Aquests vectors configuren el que és el nostre segell propi, una actuació i una ànima que ve avalada pel creixement continuat del nostre col·lectiu, la qual cosa em permet afirmar que estem en el bon camí.

Durant els propers dies, des del web anirem especificant aquests diversos aspectes del que ha estat l'any 2018, com a pas previ a l'Assemblea General que es durà a terme en aquest primer trimestre del 2019, un any igualment ple de reptes.

Pere Manuel, col. 8570

President