Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC EMPRÈN, envia el teu projecte abans del 15 de juny

Des del COPLEFC busquem start-ups del sector de les Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport amb elevat potencial de creixement i liderades per professionals compromesos.

L'objectiu del programa COPLEFC emprèn és l'acompanyament, l'impuls i la capacitació de projectes emprenedors i la seva presentació a inversors perquè es potenciï el desenvolupament de les iniciatives escollides.

PER QUÈ PARTICIPAR-HI? 
Des del COPLEFC volem contribuir a fer possible que el teu projecte empresarial gaudeixi de les millors condicions i es converteixi en un cas d'èxit que aporti valor i riquesa a la nostra passió. 

T'ACOMPANYEM. SOM EL TEU EQUIP
Volem formar part del teu equip i convertir-nos en un jugador més que aporta el coneixement de professionals del sector, experiència, finançament i contactes.

ASSESSORIA & MENTORING
Perquè cada projecte és únic, comptaràs amb el suport d'un director de projecte que canalitzarà de manera individualitzada la interlocució i l'assistència. 
Posem a la teva disposició una xarxa d'apassionats per l'esport i professionals amb experiència i un profund coneixement del sector esportiu, així com de totes les àrees funcionals de l'empresa.

GESTIÓ ADMINISTRATIVA.
POSA EL FOCUS EN EL TEU PROJECTE

Ens encarreguem de les gestions administratives que no aporten valor afegir al teu model de negoci, perquè no et distreguis de l'objectiu principal i només t'hagis d'ocupar d'allò que veritablement importa

FINANÇAMENT
Volem contribuir a l'èxit del teu projecte facilitant l'obtenció de recursos que el faran possible. Dissenyem i executem una roda de finançament entre una extensa xarxa d'inversors que comparteixen amb tu la passió per l'esport.

NETWORKING.
TREU PROFIT DE LA XARXA DE CONTACTES DEL COPLEFC

Podràs aprofitar la nostra xarxa de contactes entre els col·legiats amb llarga experiència en el sector i la contribució de les entitats col·laboradores.

Les candidatures tenen de termini fins al 15 de juny per presentar la documentació necessària per participar en aquesta primera edició (vegeu www.coplefcempren.cat). El conjunt de les candidatures seran estudiades per una mesa d'avaluació integrada pel COPLEFC, amb la participació del president, la vicepresidenta i la gerent, així com cinc coordinadors experts, a més d'un representant de cadascuna de les entitats col·laboradores, amb un total de setze membres.

Del total de projectes presentats, finalment la mesa d'avaluació n'escollirà tres, que participaran en aquesta primera edició durant els propers nou mesos.

Noticia relacionada: 11/04/18 Presentació COPLEFC Emprèn