Logo COPLEFC INTRANET

Activitat Física i Salut

Promotors de l'exercici físic per a la salut

Qui som?

Aquests són els membres de Activitat Física i Salut.

Coordinador

Foto Coordinador

Dr. Sebastià Mas Alòs

| coplefc@coplefc.cat

Professor titular INEFC: Activitat física i qualitat de vida. Exercici físic per a la salut. Coordinador en el Màster oficial en Activitat Física i Salut de l'INEFC (MAFiS). Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per l'INEFC de Lleida (col.12201), Màster en Esport Sostenible i Benestar, Màster en Ciències Mèdiques aplicades a l'Activitat Física: prescripció d'exercici físic per a la salut, Doctor europeu en Activitat Física i Esport.

Sóc membre dels grups de treball Workplace HEPA promotion i HEPA Promotion in Healthcare settings de la xarxa HEPA Europe, on també hi represento l'INEFC Lleida, i del grup de mobilitat activa del PINSAP a Terres de Lleida. També he treballat com a tècnic d'activitats esportives en el medi natural en diverses empreses, principalment a Drac Actiu SL, i com a professor d'educació física a secundària. He format part de la comissió d'experts d'AF i Salut del Consejo COLEF l'any 2014.

Membres

Divina Farreny Justrib

col.11479

Dr. Xavier Peirau Ters

Professor Catedrtic INEFC : Activitat fsica i qualitat de vida. Patologies i reeducaci funcional esportiva, Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, Doctor europeu en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Saragossa, Metge especialista en Medicina de lEducaci Fsica i lEsport. Actualment sc el Director del centre mdic esportiu KROTON a Lleida, membre del Institut de Terpia Regenerativa Tissular (ITRT) al centre mdic Teknon de Barcelona, Cap dels serveis mdics del Fora Lleida. Equip de bsquet en categoria LEB or i ex-president de la Associaci Espaola de Metges dEquips de Futbol (AEMEF).

Tamb sc Llicenciat en Educaci Fsica per lINEFC de Lleida (col.5712), Codirector i professor del mster oficial dActivitat Fsica i Salut de lINEFC, Coordinador i professor del mster de Prevenci i Readaptaci de lesions en el futbol de la UCLM i la RFEF.

Stephanie Medina

col.53791

Judith Arbs Figueras

JUDITH ARBOS.jpg (25 KB)

Llicenciada en Cincies de l'Activitat Fsica i de l'Esporten l'universitat de Lleida (col.8545).Postgrau dActivitat fsica i Salut.Postgrau de readaptaci a lesfor.Mster en Cincies Mdiques aplicades a lactivitat fsica i lesport.

Experincia com a Entrenadora en Salut i Preparadora Fsica a MEDISPORT,Coordinadora dActivitats aqutiques iMonitora de Nataci al Poliesportiu NOVA ICARIA i Gimns OLMPICS. Actualment Fundadora/scia i Entrenador en Salut a VITAL SPORT.

Dr. Mario Lloret Riera

MARIO LLORET.jpg (28 KB)

Professor Catedrtic INEFC d'Anatomia Aplicada a l'Activitat fsica i l'esport. Professor de Patologies. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Doctor en Filosofa i Cincies de l'Educaci per la Universitat de Barcelona. Metge especialista en Medicina de lEducaci Fsica i lEsport. Actualment sc el Director del centre mdic esportiu SMES a Barcelona. Cap dels serveis mdics del CN Atltic Barceloneta. Creador de la patent: Mtode de Nataci Teraputica del Dr. Mario Lloret. Llicenciat en Educaci Fsica per lINEFC de Barcelona(col.55082).

Dr. Josep Snchez Malagn

JOSEP SANCHEZ MALAGON II.png (94 KB)

Doctor en Cincies de l'Activitat Fsica i l'Esport-Universitat Ramon Llull. Llicenciat en Cincies de l'Activitat Fsica i l'Esport-Universitat de Barcelona (col.10289).Mestre Educaci Fsica-Blanquerna-Universitat Ramon Llull.

Actualment Professor de l'assignatura Activitat Fsica, Prevenci i Salut en el grau de CAFE de la FPCEE Blanquerna.Professor del Master Universitari en Entrenament Esportiu, Activitat Fsica i Salut de la FPCEE Blanquerna.

Lnea de recerca: Activitat fsica, exercici fsic, esport, prescripci exercici fsic, gentica i genmica.

Jordi Costa Pino

JORDI COSTA.png (51 KB)

Llicenciat en Educaci Fsica per l'INEFC de Barcelona en les especialitats de salut i nataci (col.53942). Mster en PRL en les especialitats de seguretat, higiene i ergonomia i psicosociologia aplicada.

Assessor per desenvolupar un model d'empresa saludable per a les empreses, a fi de promoure el benestar fsic, emocional i social dels treballadors, sistematitzant els aspectes claus dels entorns de treball saludables. Expert en gesti dempreses saludables. Gesti de projectes. Tcnic en MAPO. Gesti i avaluaci de riscos per manipulaci manual de pacients en sales dhospitalitzaci. Collaborador del projecte "Canal de Promoci de la Salut" de Foment del Treball, coordinant i elaborant el contingut del Canal on-line de divulgaci dels beneficis cientfics i de la tipologia de programes de salut a l'mbit laboral. Investigador principal del programa per a la disminuci de la sinistralitat laboral entre el personal d'atenci directa a centres sociosanitaris.

Ivette Callorda Boniatti

col.13834

Dra. Alba Pardo Fernndez

ALBA PARDO II.jpg (742 KB)

Doctora en Cincies de lActivitat Fsica i lEsport (UB).European Master in Health and Physical Activity.The Rome University IUSM,The University of Southern Denmark,The German Sport University.Mster en Desenvolupament Personal i Lideratge(UB).Certificat dAptitud Pedaggica (CAP) (UB).Llicenciada en Cincies de lActivitat Fsica i lEsport, especialitat en salut (UB) (col.52359).

Experincia en Professora docent investigadora acreditada,Responsabledel Projecte Campus Saludable,Coordinadora pedaggica de l'rea de Salut del Grau de CAFiE i Investigadora del Grup de Recerca ConsolidatGRACIS al Tecnocampus Matar.Membre del Comit Expert de lObservatori Catal de lEsport iProfessora collaboradora del Mster en Activitat Fsica i Salut (MAFIS) a l'UB. ActualmentFormaci en Terpia Corporal Integrativa (TCI).

Daniel Lara Cobos

col.11699

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.