Logo COPLEFC INTRANET

Activitat Física i Salut

Promotors de l'exercici físic per a la salut

Qui som?

Aquests són els membres de Activitat Física i Salut.

Coordinador

Foto Coordinador

Dr. Sebastià Mas Alòs

| coplefc@coplefc.cat

Professor titular INEFC: Activitat física i qualitat de vida. Exercici físic per a la salut. Coordinador en el Màster oficial en Activitat Física i Salut de l'INEFC (MAFiS). Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per l'INEFC de Lleida (col.12201), Màster en Esport Sostenible i Benestar, Màster en Ciències Mèdiques aplicades a l'Activitat Física: prescripció d'exercici físic per a la salut, Doctor europeu en Activitat Física i Esport.

Sóc membre dels grups de treball Workplace HEPA promotion i HEPA Promotion in Healthcare settings de la xarxa HEPA Europe, on també hi represento l'INEFC Lleida, i del grup de mobilitat activa del PINSAP a Terres de Lleida. També he treballat com a tècnic d'activitats esportives en el medi natural en diverses empreses, principalment a Drac Actiu SL, i com a professor d'educació física a secundària. He format part de la comissió d'experts d'AF i Salut del Consejo COLEF l'any 2014.

Membres

Divina Farreny Justribó

col.11479

 

Dr. Xavier Peirau Terés

Professor Catedràtic INEFC : Activitat física i qualitat de vida. Patologies i reeducació funcional esportiva, Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona,  Doctor europeu en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Saragossa, Metge especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport. Actualment sóc el Director del centre mèdic esportiu KROTON a Lleida, membre del Institut de Teràpia Regenerativa Tissular (ITRT) al centre mèdic Teknon de Barcelona, Cap dels serveis mèdics del Força Lleida. Equip de bàsquet en categoria LEB or i ex-president de la Associació Española de Metges d’Equips de Futbol (AEMEF).

També sóc Llicenciat en Educació Física per l’INEFC de Lleida (col.5712), Codirector i professor del màster oficial d’Activitat Física i Salut de l’INEFC, Coordinador i professor del màster de Prevenció i Readaptació de lesions en el futbol de la UCLM i la RFEF.

 

Stephanie Medina

col.53791

 

Judith Arbós Figueras

JUDITH ARBOS.jpg (25 KB)

Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport en l'universitat de Lleida (col.8545). Postgrau d’Activitat física i Salut. Postgrau de readaptació a l’esforç. Màster en Ciències Mèdiques aplicades a l’activitat física i l’esport. 

Experiència com a Entrenadora en Salut i Preparadora Física a MEDISPORT, Coordinadora d’Activitats aquàtiques i Monitora de Natació al Poliesportiu NOVA ICARIA i Gimnàs OLÍMPICS. Actualment Fundadora/sòcia i Entrenador en Salut a VITAL SPORT.

Dr. Mario Lloret Riera

MARIO LLORET.jpg (28 KB)

Professor Catedràtic INEFC d'Anatomia Aplicada a l'Activitat física i l'esport. Professor de Patologies. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona.  Doctor en Filosofía i Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona. Metge especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport. Actualment sóc el Director del centre mèdic esportiu SMES a Barcelona. Cap dels serveis mèdics del CN Atlètic Barceloneta. Creador de la patent: Mètode de Natació Terapèutica del Dr. Mario Lloret. Llicenciat en Educació Física per l’INEFC de Barcelona (col.55082).

Dr. Josep Sánchez Malagón

JOSEP SANCHEZ MALAGON II.png (94 KB)

Doctor en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport-Universitat Ramon Llull. Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport-Universitat de Barcelona (col.10289). Mestre Educació Física-Blanquerna-Universitat Ramon Llull.

Actualment Professor de l'assignatura Activitat Física, Prevenció i Salut en el grau de CAFE de la FPCEE Blanquerna. Professor del Master Universitari en Entrenament Esportiu, Activitat Física i Salut de la FPCEE Blanquerna. 

Línea de recerca: Activitat física, exercici físic, esport, prescripció exercici físic, genètica i genòmica.

Jordi Costa Pino

JORDI COSTA.png (51 KB)

Llicenciat en Educació Física per l'INEFC de Barcelona en les especialitats de salut i natació (col.53942). Màster en PRL en les especialitats de seguretat, higiene i ergonomia i psicosociologia aplicada.

Assessor per desenvolupar un model d'empresa saludable per a les empreses,  a fi de promoure el benestar físic, emocional i social dels treballadors, sistematitzant els aspectes claus dels entorns de treball saludables.   Expert en gestió d’empreses saludables. Gestió de projectes.  Tècnic en MAPO. Gestió i avaluació de riscos per manipulació manual de pacients en sales d’hospitalització.  Col·laborador del projecte "Canal de Promoció de la Salut" de Foment del Treball, coordinant i elaborant el contingut del Canal on-line de divulgació dels beneficis científics i de la tipologia de programes de salut a l'àmbit laboral. Investigador principal del programa per a la disminució de la sinistralitat laboral entre el personal d'atenció directa a centres sociosanitaris.

Ivette Callorda Boniatti

col.13834

Dra. Alba Pardo Fernández

ALBA PARDO II.jpg (742 KB)

Doctora en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (UB). European Master in Health and Physical Activity. The Rome University IUSM, The University of Southern Denmark,The German Sport University. Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge (UB). Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) (UB). Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, especialitat en salut (UB) (col.52359).

Experiència en Professora docent investigadora acreditada, Responsable del Projecte Campus Saludable, Coordinadora pedagògica de l'àrea de Salut del Grau de CAFiE i Investigadora del Grup de Recerca Consolidat GRACIS  al Tecnocampus Mataró. Membre del Comitè Expert de l’Observatori Català de l’Esport i Professora col·laboradora del Màster en Activitat Física i Salut (MAFIS) a l'UB. Actualment Formació en Teràpia Corporal Integrativa (TCI).

Daniel Lara Cobos

col.11699

 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.