Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Tarragona Saludable, novament amb el COPLEFC

Tarragona Saludable, novament amb el COPLEFC

La Delegació de Tarragona del COPLEFC ha participat activament un any més en la proposta adreçada a la ciutadania durant l'abril amb el lema "Abril, mes de la salut, Tarragona es cuida!" i que proposa activitats per a tothom amb la finalitat de conscienciar sobre la salut i d'activar-se per viure-la en primera persona. En total es tracta de més d'una quarantena d'activitats a l'abast de tothom, des de xerrades, conferències i contacontes amb aquesta voluntat conscienciadora de la població, però també tallers i, especialment, activitats en grup de caràcter no solament cultural, sinó directament fisicoesportives, com ara caminades o la inclusió del DEFC com un dels actes destacats als espais públics. 

Tot es fa amb la finalitat de promoure la prevenció, l'activitat física, la nutrició i el benestar emocional, aspectes que resulten claus per mantenir un estil de vida saludable. Aquesta és una iniciativa que es promou des de la Xarxa Tarragona Saludable, de la qual forma part la Delegació del COPLEFC a Tarragona, entre una vintena llarga d'agents que coincideixen a impulsar aquestes activitats de pràctica i conscienciació. 

Per facilitar-ne la difusió, precisament, el tret de sortida enguany es va dur a terme al Mercat Central, a la plaça de Corsini, un dels espais emblemàtics per a les activitats d'activitat física, i com ens recorda el nostre company Dídac Bru García (col. 62852), coordinador de la Delegació, "després van venir el seguit de propostes, com ‘A bon pas fem salut', en què vam dur a terme l'activació inicial dels participants, a més de fer l'acompanyament durant tot el trajecte". I també cal destacar la col·laboració entre el COPLEFC, el Consell Esportiu del Tarragonès i la Universitat Rovira i Virgili (URV), juntament amb diversos centres educatius de la ciutat, amb motiu de la celebració del DEFC, "amb un seguit d'activitats dels escolars novament a la plaça de Corsini, amb més de dos-cents alumnes".

Aquest 2023 Tarragona Saludable també va circular gràcies a la xarxa d'autobusos tot promovent el lema entre les i els usuaris.

Consulta totes les activitats de Tarragona Saludable 2023: enllaç.

Tota la informació de Tarragona Saludable 2023: enllaç.

{{galeria}}

1) Un moment de la presentació, amb representants de totes les entitats participants (fila superior, esquerra, Dídac Bru). 2) Cartell de la iniciativa. 3) L'autobús divulgatiu. 4) Abans de començar una de les activitats físicoesportives. 5) El COPLEFC activant els participants de la caminada A bon pas fem salut. 6) Un moment dels participants pels carrers de la ciutat.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.