Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Final del Temps Afegit, ara a Tarragona i Amposta

09/12/2018

Tarragona

El COPLEFC vol explicar de primera mà als agents de tot el territori el final de la moratòria de la Llei 3/2008 i les seves conseqüències

El dia 10 les cites són a Tarragona (Edifici Nou de l'Autoritat Portuària de Tarragona, 15.30 h) i, tot seguit, a Amposta (EUSES de les Terres de l'Ebre, 19 h).

Els actes, que es duen a terme amb el suport de la Secretaria General de l'Esport,  s'organitzen en col·laboració amb l'Ajuntament de Tarragona i el Consell Esportiu del Tarragonès, d'una banda, mentre que a les Terres de l'Ebre hi col·laboren la mateixa EUSES, el Consell Esportiu del Montsià i el CE del Baix Ebre.

Alèxia Pérez (col. 10230), com a gerent del COPLEFC, donarà a conèixer la situació legal vigent per a l'exercici de les professions a Catalunya, així com els canvis que es produiran a partir del dia 1 de gener de 2019, data en què finalitzarà la moratòria prevista a la Llei 3/2008, i que farà, per tant, entrar en vigor el règim sancionador administratiu, amb sancions que poden arribar als 6.000 euros.

Cal recordar que aquesta finalització de la moratòria afecta tant els actuals i futurs professionals, que han de tenir clara la necessitat d'exercir les seves funcions de manera regularitzada, però també els empresaris del sector del fitnes i l'activitat física en general, com a contractadors d'aquests professionals.

Les sessions, com ja es va fer a l'acte inicial informatiu, a l'INEFC de Barcelona el 26 d'octubre passat, permetran després de donar a conèixer l'estat de la situació, intentar resoldre els dubtes que vulguin plantejar els assistents.

Complementàriament, el Col·legi ja va posar en marxa a internet un lloc informatiu que recull quina és la situació i com es pot resoldre. Podeu consultar el web aquí.

Per assistir a Amposta, cal inscriure's aquí.

Per assistir a Tarragona, cal inscriure's aquí.
Tarragona-final-del-tems-afegit.png (189 KB) AmpostaEuses-final-del-tems-afegit.png (191 KB)