Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Curs de preparació de les Oposicions 2021-22

15/10/2021

Educació Catalunya

Nova edició del Curs del COPLEFC, amb més continguts i serveis, per preparar les Oposicions

El COPLEFC organitza un nou Curs de preparació per a les possibles Oposicions que, si no hi ha algun imprevist, es duran a terme el 2022 per accedir al cos de professorat de secundària. Amb aquest Curs es vol donar servei al conjunt de col·legiats disposats a iniciar el procediment selectiu. Es tracta d'una formació que manté els objectius de cada edició i que, igualment, es basa en els mateixos tres pilars bàsics, com són: un professorat d'alta qualitat, un programa estructurat  i un model innovador, elements que proporcionen les màximes possibilitats d'èxit als aspirants, una fórmula avalada per la nombrosa participació en edicions passades. El director del Curs és Carles González Arévalo (col. 10241) i Lluís Almirall Batet (col. 10637) com a coordinador. En conjunt es tracta d'un total de 86 hores de serveis, que amplien en 26 hores les 60 ja existents i disponibles. En aquesta formació, hi col·labora l'INEFC Barcelona.

Així, després de la presentació que es va fer el dia 17 de setembre (enllaç), ara ja estan en funcionament bona part dels continguts del Curs i ben aviat s'aniran succeint les noves càpsules previstes (a partir dels dies 29 i 30 d'octubre).

Cal esmentar, com a trets propis, que les sessions es transmetran en directe per la plataforma Zoom i que, dos dies després d'haver-se esdevingut,  estaran disponibles com a seminari web. Aquest fet s'ha incorporat atenent als condicionants, en el moment de l'organització del Curs, de les mesures sanitàries, i perquè la solució telemàtica ofereix plena disponibilitat d'accés, que podrà ser en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, raó per la qual tampoc és obligatori fer el seguiment en directe de les sessions.

Cal recordar, així mateix que el Curs dona accés a un servei de resolució de dubtes i consultes pel que fa a la convocatòria del procés d'oposicions quan sigui publicada, un servei d'assessorament legal per a eventuals reclamacions i instàncies, així com un nou servei de coaching, que inclou 1 hora d'entrevista i 8 hores més d'assessorament. Per acompanyar els participants, els interessats poden disposar d'un simulacre de presentació davant el tribunal (amb 1 hora prèvia a l'aula  i la sessió pròpiament, també d'1 hora).

Tota la resta d'informació i preus: aquí.

Inscripcions, aquí.
cursdoposicions-general-2021A.png (196 KB)
cursdoposicions-nou-servei-coach-2021.png (213 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.