Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Fredy Joven, Premi Consejo COLEF 2023

El Col·legi vol mostrar la seva satisfacció pel reconeixement al nostre company, després del Premi COPLEFC de Reconeixement a la Trajectòria Professional

El Col·legi s'afanya a felicitar i donar a conèixer el nou premi que ha obtingut el nostre company Alfred Joven Pérez, que després d'obtenir el Premi COPLEFC a la trajectòria professional, ara ha rebut el Premi Consejo COLEF 2023, de qui es reconeix que "és sens dubte un referent de l'Educació Física i Esportiva, amb una trajectòria única que vincula el terreny de l'esport de competició i l'organització d'esdeveniments esportius amb les arts escèniques", una carrera en la qual també destaca una gran "influència en la transferència de coneixement des de l'INEFC", on és professor del Centre de Lleida des del 1983.

Tal com ja es va anunciar, l'atorgament del Premi COPLEFC de Reconeixement a la Trajectòria Professional suposava la presentació de candidatura al Premi Consejo COLEF, d'àmbit estatal, un guardó que significa també el reconeixement del conjunt de la professió a l'Estat, ja que és el resultat de la votació entre els membres del Ple del Consejo COLEF, en el qual estan representats tots els col·legis autonòmics.

Així doncs, Fredy Joven se suma als anteriors companys professionals del COPLEFC que han obtingut aquest guardó en el decurs d'aquest segle XXI: Rafa Nebot Vilar (col. 5771) i Paco Seirul·lo Vargas (col. 3230).

Pots llegir la nota de premsa del Consejo COLEF en aquest enllaç.
PremioConsejoCOLEF2023.png (380 KB)


Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.