Logo COPLEFC INTRANET

Gestió i Economia de l'Esport

Gestió eficaç de les entitats, empreses, serveis i equipaments

Qui som?

Aquests són els membres de Gestió i Economia de l'Esport. 

Coordinador

Foto Coordinador

Sr. Carles Combarros Vilaseca

| coplefc@coplefc.cat

Llicenciat en Educació Física per l'INEFC de Barcelona en l'especialitat en Gestió Esportiva (col.11472), Màster en Màrqueting per la UPF i MBA ESADE. Inicis a Decathlon en el període d'expansió en vendes, formació equips i obertura noves botigues. Posterior experiència multinacional i multifuncional (Màrqueting, Producció, Logística, Qualitat, Vendes, Finances, Inversions….) en sector industrial tecnològic París, Frankfurt, NY i Seou on vaig participar del Executive Training Programme de la Comissió Europea. Vaig exercir com Marketing Manager España-Portugal a POLAR.

He estat Tinent alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació a Santa Coloma de Gramenet, Diputat de Cultura a la Diputació de Barcelona, Director del CAR Sant Cugat i el Director a la Fundació Catalana per a l'Esport.

Actualment sóc business angel i emprenedor, i soci fundador de Xarxa Capital, la primera xarxa d'inversors especialitzada en esport.
 

Membres

Jaume Massons Aznar

JAUME MASSONS.png (184 KB)

Llicenciat en Educaci Fsica per lINEFC de Lleida en lespecialitat en Gesti Esportiva (col.8934), Mster en Direcci i Gesti dOrganitzacions Esportives per la URL Blanquerna i European Masters in Sports Organization Management pel COI.

Al seus inicis va ser monitor esportiu, director de campus esportius i director de clubs de wellness com The Royal Fitness i TorreMirona Sport & Spa.

A ms ha sigut lAdjunt al Director de Serveis dOperacions al Comit Organitzador del Campionat del Mn de Nataci Barcelona 2003 i Assessor del Ministre dEsports de Panam.

Posteriorment va liderar projectes de consultoria esportiva a Espanya, Timor Oriental, Repblica de Panam i Arbia Saudita.

La darrera etapa va fundar 3 start-ups especialitzades en CRM, Consultoria aplicada en organitzacions esportives en pasos en desenvolupament i APPs mbils per empreses.

Atesa la seva experincia de ms de 14 anys, actualment, combina serveis independents de consultoria en estratgia i mrqueting esportiu, la coordinaci de programes demprenedoria a lICEB, lorganitzaci del programa per start-ups esportives INDESUP! i la docncia a Universitats com La Salle BES, EAE y IED.

www.linkedin.com/in/jaume-massons

Sonia Rallo Rodrguez

SONIA RALLO II.jpg (187 KB)

Llicenciada en Educaci Fsica per lINEFC de Barcelona (1991-1996)(col.7805). Actualment i des de 1998, Secretria Tcnica del Consell Esportiu del Valls Occidental Sabadell. Responsable tcnica de la Comissi dAtletisme i Cros de la Uni de Consells Esportius de Catalunya. Vaig ser Presidenta del Comit de Competici i Disciplina Esportiva dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (cursos 15-16 i 16-17). Vaig formar part de la Comissi dEsport Federat i Alt Rendiment al II Congrs de lEsport Catal representant a la Uni de Consells Esportius de Catalunya (2015). Vaig viure un any als Estats Units i vaig fer el voluntariat esportiu al Department of Recreational Sports and Wellness of Mercer University (Atlanta), lestiu del 97.

Alejandro Aguiar Muoz

ALEX AGUIAR.jpg (19 KB)

Llicenciat en Cicnies de l'activitat fsica i l'esport per L'Inefc de Barcelona (col.11275). Especialista en Gesti de l'Esport. Mster en Gesti de l'Esport per la Universitat Pompeu Fabra.

La meva experincia laboral comena en el mon del lleure a la Fundaci Pere Tarrs, desprs vaig seguir la meva experincia laboral al Club Junior de Sant Cugat com a coordinador Esportiu i al cap d'un any vaig entrar a DiR on vaig estar al departament de Mrqueting produint esdeveniments per al Clients, vaig segui la meva experincia laboral al departament d'Operacions de Viva Gym en els seus inicis obrin sis Clubs i al final de la meva etapa a Viva Gym vaig estar de Club Manager d'un centre.

Actualment estic de Project Manager,expansi i creixament de negoci, a Facility Sports, empresa de prestaci de serveis per installacions esportives, i tamb estic dins de l'equip de voluntaris de Jocs del Mediterrani Tarragona 2018

Salvador de la Torre Sez

SALVADOR DE LA TORRE.png (832 KB)

Llicenciat en Educaci Fsica per L'INEFC de Barcelona (col.13274), Diplomat en Magisteri d'Educaci Fsica en Universitat de Barcelona, Master d'administraci d'empreses esportives per ESERP BUSINESS i Postgrau en Gesti Esportiva Municipal per IL3-UB.

En quant a nivell laboral, tota la meva trajectria profesionalest desenvolupada dintre de la Federaci Catalana de Nataci, comenant com a tcnic esportiu fins arribar en l'actualitat a Supervisor d'installaci i Adjunt a la direcci esportiva en la Piscina Sant Jordi.

Xavier Vallverdu Fisas

XAVIER VALLVERDU.JPG (189 KB)

Llicenciat en Educaci Fsica per lINEFC de Barcelona (col.8242). 27 anys dexperincia en gesti esportiva municipal ocupant llocs de Cap del Departament dEsports en diversos ajuntaments. Premi Catalunya a la Millor gesti pblica directa lany 2005 atorgat per lACGEP i la SGE.

Actualment Director Esportiu de lempresa municipal S.P.M. Viladecans Qualitat, s.l. i Director del Postgrau en gesti Esportiva Municipal a IL3 de lUB.

Xavier Cherta Lpez

XAVIER CHERTA.jpg (250 KB)

Llicenciat en Educaci Fsica per l'INEFCde Barcelona (col.60859). Ha cursat tamb estudis deSportsManagement a la Universitat deNorthumbria-Newcastleycompleta la seva formaci amb un curs de finances aEADABusinessSchool.

Inicia la seva carrera com a consultor de SummaSportstreballant pel Comit Olmpic Internacional en el programa de transferncia de coneixement dels Jocs Olmpics de Sydney, Salt Lake City,Torinoi Beijing.
Collabora en aquest perode en l'elaboraci de diversos projectes de consultoria i organitzaci esportiva per ciutats i Federacions Esportives.

Des de 2001, com a soci deCitiusGroupS.L combina la tasca de consultoria amb la implantaci de projectes de mrqueting per diversos clients en grans esdeveniments esportius. Durant aquest perode treballa per esdeveniments comEurohockey2003, Mundial d'esqu de Muntanya 2004, Eurobasket 2007,America's Cup 2007 o la Copa del Mn de Sud-frica.

El 2011 s nomenat Director Executiu dels X Games Barcelona fins a 2013. Des de 2014 desenvolupa la seva tasca en els esports de gel, primer com a director de la Final del ISUGrandPrixde 2014 i 2015 i posteriorment i fins a l'actualitat com a Director i Secretari General de la RealFederacinEspaoladeDeportesdeHielo.

ngel Panicello Prim

ANGEL PANICELLO.jpg (129 KB)

Llicenciat en Educaci Fsica per lINEFC de Lleida en lespecialitat en Gesti Esportiva i Medi Natural (col.13.035).

El meu bagatge professional gira en torn a dos segments: la gesti i consultoria empresarial esportiva i en la formaci de RRHH directius. En lapartat de gesti i consultoria empresarial, durant ms de 7 anys vaig exercir com a director de Roc Roi, considerada lempresa outdoor ms gran de lEstat, expandint-la tan en el seu creixement extern, amb la creaci de la base nutica de Vilanova i la Geltr; com en lintern, creant el departament I+D amb el qual vam explorar i produir i diversificar noves possibilitats dexpansi i oferta. A partir de llavors em vaig focalitzar sobretot en la consultoria empresarial dmbit internacional, implantant empreses esportives en diferents pasos del mn com Groenlndia, Azerbaitjan, Turquia o Xina, en les competncies de prospecci, viabilitat, contractaci, implantaci, operativa i formaci. Actualment exerceixo com a consultor en un altre dels projectes de Roc Roi de la m de Pangea, botiga de viatges ms gran del mn, proveint de know how en turisme actiu i aventura internacional. Igualment ho he pogut combinar amb la collaboraci professional puntual en altres empreses del sector per desenvolupar ms projectes empresarials i esportius, aix com culturals i televisius.

En lapartat de formaci en RRHH directius he desenvolupat estudis i plans dacci en desenes dempreses per als seus treballadors, aportant eines coordinatives, operatives i de valors. El client ms important segueix sent les Centrals Nuclears dAsc i Vandells II amb qui ininterrompudament des del 2012 hi imparteixo formacions i plans dacci per ms de 800 persones. En lapartat internacional he portat a terme tasques molt semblants a Noruega, Alemanya, Holanda, els Emirats rabs Units, Azerbaitjan o Andorra per empreses com X-plore group o Mckinsey.

Personalment em mou activar la societat en el seu entramat educatiu i emprenedor; tan la meva on pertanyo com les que he tingut la sort de viure-hi. Laprofitament cultural de cada pas s un intens valor de desenvolupament pels altres pasos. Soc un amant de les possibilitats reals de cada societat, a nivell empresarial i formatiu, i tinc la sort de poder comptar amb agents en el meu entorn a qui transferir aquest coneixement per crear noves tendncies. Una bona pregunta a fer-se s I per qu no?, assumint totes les seves respostes.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.