Logo COPLEFC INTRANET

Gestió i Economia de l'Esport

Gestió eficaç de les entitats, empreses, serveis i equipaments

Qui som?

Aquests són els membres de Gestió i Economia de l'Esport. 

Coordinador

Foto Coordinador

Sr. Carles Combarros Vilaseca

| coplefc@coplefc.cat

Llicenciat en Educació Física per l'INEFC de Barcelona en l'especialitat en Gestió Esportiva (col.11472), Màster en Màrqueting per la UPF i MBA ESADE. Inicis a Decathlon en el període d'expansió en vendes, formació equips i obertura noves botigues. Posterior experiència multinacional i multifuncional (Màrqueting, Producció, Logística, Qualitat, Vendes, Finances, Inversions….) en sector industrial tecnològic París, Frankfurt, NY i Seou on vaig participar del Executive Training Programme de la Comissió Europea. Vaig exercir com Marketing Manager España-Portugal a POLAR.

He estat Tinent alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació a Santa Coloma de Gramenet, Diputat de Cultura a la Diputació de Barcelona, Director del CAR Sant Cugat i el Director a la Fundació Catalana per a l'Esport.

Actualment sóc business angel i emprenedor, i soci fundador de Xarxa Capital, la primera xarxa d'inversors especialitzada en esport.
 

Membres

Jaume Massons Aznar

JAUME MASSONS.png (184 KB)

Llicenciat en Educació Física per l’INEFC de Lleida en l’especialitat en Gestió Esportiva (col.8934), Màster en Direcció i Gestió d’Organitzacions Esportives per la URL – Blanquerna i European Masters in Sports Organization Management pel COI.

Al seus inicis va ser monitor esportiu, director de campus esportius i director de clubs de wellness com The Royal Fitness i TorreMirona Sport & Spa.

A més ha sigut l’Adjunt al Director de Serveis d’Operacions al Comitè Organitzador del Campionat del Món de Natació Barcelona 2003 i Assessor del Ministre d’Esports de Panamà.

Posteriorment va liderar projectes de consultoria esportiva a Espanya, Timor Oriental, República de Panamà i Aràbia Saudita.

La darrera etapa va fundar  3 start-ups especialitzades en CRM, Consultoria aplicada en organitzacions esportives en països en desenvolupament i APPs mòbils per empreses.

Atesa la seva experiència de més de 14 anys, actualment, combina serveis independents de consultoria en estratègia i màrqueting esportiu, la coordinació de programes d’emprenedoria a l’ICEB, l’organització del programa per start-ups esportives INDESUP! i la docència a Universitats com La Salle BES, EAE y IED.

www.linkedin.com/in/jaume-massons

Sonia Rallo Rodríguez

SONIA RALLO II.jpg (187 KB)

Llicenciada en Educació Física per l’INEFC de Barcelona (1991-1996)(col.7805). Actualment i des de 1998, Secretària Tècnica del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sabadell. Responsable tècnica de la Comissió d’Atletisme i Cros de la Unió de Consells Esportius de Catalunya. Vaig ser Presidenta del Comitè de Competició i Disciplina Esportiva dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (cursos 15-16 i 16-17). Vaig formar part de la Comissió d’Esport Federat i Alt Rendiment al II Congrés de l’Esport Català representant a la Unió de Consells Esportius de Catalunya (2015).  Vaig viure un any als Estats Units i vaig fer el voluntariat esportiu al Department of Recreational Sports and Wellness of Mercer University (Atlanta), l’estiu del 97.

Alejandro Aguiar Muñoz

ALEX AGUIAR.jpg (19 KB)

Llicenciat en Ciècnies de l'activitat física i l'esport per L'Inefc de Barcelona (col.11275). Especialista en Gestió de l'Esport. Màster en Gestió de l'Esport per la Universitat Pompeu Fabra.

La meva experiència laboral comença en el mon del lleure a la Fundació Pere Tarrés, després vaig seguir la meva experiència laboral al Club Junior de Sant Cugat com a coordinador Esportiu i al cap d'un any vaig entrar a DiR on vaig estar al departament de Màrqueting produint esdeveniments per al Clients, vaig segui la meva experiència laboral al departament d'Operacions de Viva Gym en els seus inicis obrin sis Clubs i al final de la meva etapa a Viva Gym vaig estar de Club Manager d'un centre.

Actualment estic de Project Manager,expansió i creixament de negoci, a Facility Sports, empresa de prestació de serveis per instal·lacions esportives, i també estic dins de l'equip de voluntaris de Jocs del Mediterrani Tarragona 2018

Salvador de la Torre Sáez

SALVADOR DE LA TORRE.png (832 KB)

Llicenciat en Educació Física per L'INEFC de Barcelona (col.13274), Diplomat en Magisteri d'Educació Física en Universitat de Barcelona, Master d'administració d'empreses esportives per ESERP BUSINESS i Postgrau en Gestió Esportiva Municipal per IL3-UB.

En quant a nivell laboral, tota la meva trajectòria profesional està desenvolupada dintre de la Federació Catalana de Natació, començant com a tècnic esportiu fins arribar en l'actualitat a Supervisor d'instal·lació i Adjunt a la direcció esportiva en la Piscina Sant Jordi.

 

Xavier Vallverdu Fisas

XAVIER VALLVERDU.JPG (189 KB)

Llicenciat en Educació Física per l’INEFC de Barcelona (col.8242). 27 anys d’experiència en gestió esportiva municipal ocupant llocs de Cap del Departament d’Esports en diversos ajuntaments. Premi Catalunya a la Millor gestió pública directa l’any 2005 atorgat per l’ACGEP i la SGE.

Actualment Director Esportiu de l’empresa municipal S.P.M. Viladecans Qualitat, s.l. i Director del Postgrau en gestió Esportiva Municipal a IL3 de l’UB. 

Xavier Cherta López

XAVIER CHERTA.jpg (250 KB)

Llicenciat en Educació Física per l'INEFC de Barcelona (col.60859). Ha cursat també estudis de Sports Management a la Universitat de Northumbria-Newcastle y completa la seva formació amb un curs de finances a EADA Business School.

Inicia la seva carrera com a consultor de Summa Sports treballant pel Comitè Olímpic Internacional en el programa de transferència de coneixement dels Jocs Olímpics de Sydney, Salt Lake City, Torino i Beijing.
Col·labora en aquest període en l'elaboració de diversos projectes de consultoria i organització esportiva per ciutats i Federacions Esportives.

Des de 2001, com a soci de Citius Group S.L combina la tasca de consultoria amb la implantació de projectes de màrqueting per diversos clients en grans esdeveniments esportius. Durant aquest període treballa per esdeveniments com Eurohockey 2003, Mundial d'esquí de Muntanya 2004, Eurobasket 2007, America's Cup 2007 o la Copa del Món de Sud-àfrica.

El 2011 és nomenat Director Executiu dels X Games Barcelona fins a 2013. Des de 2014 desenvolupa la seva tasca en els esports de gel, primer com a director de la Final del ISU Grand Prix de 2014 i 2015 i posteriorment i fins a l'actualitat com a Director i Secretari General de la Real Federación Española de Deportes de Hielo.

Àngel Panicello Primé

ANGEL PANICELLO.jpg (129 KB)

Llicenciat en Educació Física per l’INEFC de Lleida en l’especialitat en Gestió Esportiva i Medi Natural (col.13.035).

El meu bagatge professional gira en torn a dos segments: la gestió i consultoria empresarial esportiva i en la formació de RRHH directius. En l’apartat de gestió i consultoria empresarial, durant més de 7 anys vaig exercir com a director de Roc Roi, considerada l’empresa outdoor més gran de l’Estat, expandint-la tan en el seu creixement extern, amb la creació de la base nàutica de Vilanova i la Geltrú; com en l’intern, creant el departament I+D amb el qual vam explorar i produir i diversificar noves possibilitats d’expansió i oferta. A partir de llavors em vaig focalitzar sobretot en la consultoria empresarial d’àmbit internacional, implantant empreses esportives en diferents països del món com Groenlàndia, Azerbaitjan, Turquia o Xina, en les competències de prospecció, viabilitat, contractació, implantació, operativa i formació. Actualment exerceixo com a consultor en un altre dels projectes de Roc Roi de la mà de Pangea, botiga de viatges més gran del món, proveint de “know how” en turisme actiu i aventura internacional. Igualment ho he pogut combinar amb la col·laboració professional puntual en altres empreses del sector per desenvolupar més projectes empresarials i esportius, així com culturals i televisius.

En l’apartat de formació en RRHH directius he desenvolupat estudis i plans d’acció en desenes d’empreses per als seus treballadors, aportant eines coordinatives, operatives i de valors. El client més important segueix sent les Centrals Nuclears d’Ascó i Vandellòs II amb qui ininterrompudament des del 2012 hi imparteixo formacions i plans d’acció per més de 800 persones. En l’apartat internacional he portat a terme tasques molt semblants a Noruega, Alemanya, Holanda, els Emirats Àrabs Units, Azerbaitjan o Andorra per empreses com X-plore group o Mckinsey.

Personalment em mou activar la societat en el seu entramat educatiu i emprenedor; tan la meva on pertanyo com les que he tingut la sort de viure-hi. L’aprofitament cultural de cada país és un intens valor de desenvolupament pels altres països. Soc un amant de les possibilitats reals de cada societat, a nivell empresarial i formatiu, i tinc la sort de poder comptar amb agents en el meu entorn a qui transferir aquest coneixement per crear noves tendències. Una bona pregunta a fer-se és “I per què no?”, assumint totes les seves respostes.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.