gestio-i-economia-esport-3 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC Aula. Sessions de febrer

Aquest mes de febrer dues noves formacions de COPLEFC Aula per a col·legiats i associats

Les properes sessions previstes durant el mes de febrer del 2020 són les següents:

-Apptividad física. El mundo de las apps en la actividad física, impartida per Dani Lara (col. 11699), membre del comitè d'experts en validació d'app de la Fundació TIC Salut Social, entre d'altres.  Tota la informació: aquí.

-Obligacions i responsabilitats de clubs esportius i dels seus dirigents, impartida per Iolanda Latorre (col. de l'ICAB 42001), fundadora de Iolanda Latorre Legal, despatx especialitzat en compliance, protecció de dades, dret esportiu i dret mercantil, entre d'altres. Tota la informació: aquí.

Així mateix, hi ha la possibilitat d'accedir a formació virtual, per mitjà de la plataforma webinar, a la qual actualment hi ha disponibles les sessions següents:

-Captar i fidelitzar clients d'una entitat esportiva. Màrqueting relacional, impartit per Carles Combarros (col. 11472), fundador de Xarxa Capital, professor universitari especialista d'Emprenedoria a l'INEFC Centre de Barcelona, entre d'altres. Tota la informació: aquí

CoplefcAula-Apptividad Física-DanielLara.jpg (144 KB) CoplefcAula-ObligacionsLegals-IolandaLatorre.jpg (150 KB)CoplefcAula-Marquetingrelacional-Carles-Combarros-Webinar.jpg (149 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.