Logo COPLEFC INTRANET

Educació

Per una educació física de qualitat a tots els nivells educatius

Qui som?

Aquests són els membres de Educació.

Coordinador

Foto Coordinador

Sr. Lluis Almirall Batet

| coplefc@coplefc.cat

col.10637

 

Membres

Carles Zurita Mon

CARLES ZURITA.jpg (134 KB)

Llicenciat en Educaci Fsica per l'INEFC de Barcelona (col.10583). Treballa com a cap d'rea i professor d'Educaci Fsica de l'Escola Virolai de Barcelona. Ha realitzat nombroses activitats de formaci de professorat deducaci fsica, tant a lINEFC de Barcelona, a la Universitat Ramon Llull-Blanquerna, a lAjuntament de Barcelona, o a Consells Esportius. Collabora com a tutor i professor destudiants del Mster de Formaci de Professorat de la UB i de la Universitat Ramn Llull. Ha publicat articles de divulgaci sobre temes educatius al voltant de leducaci fsica i lesport, i ha collaborat en la redacci de dos llibres : Una Educacin Fsica para la Vida i Los secretos del profesorado eficaz en Educacin Fsica. Conjuntament amb Meritxell Monguillot i Lluis Almirall ha rebut dos premis TAC del Consorci dEducaci de Barcelona al voltant de ls deines digitals aplicades a lmbit educatiu pels projectes Junts/es fins lEverest i Healthyland.Actualment s membre del grup de treball #EFTeam que treballa al voltant de la innovaci educativa en Educaci Fsica.

Dr. Carlos Gonzlez Arvalo

CARLES GONZALEZ.jpg (907 KB)

Llicenciat en Educaci Fsica per lINEFC-centre de Barcelona (col.10241), Doctor per la Universitat de Barcelona. Actualment sc professor del departament dEducaci Fsica de lINEFC-centre de Barcelona (Grau en CAFE), del Mster de Formaci del Professorat dEducaci Secundria: especialitat Educaci Fsica (Facultat dEducaci de la Universitat de Barcelona) i del Mster dActivitat Fsica i Educaci (Facultat dEducaci de la Universitat de Barcelona.

Formo part del grup de recerca consolidat GISEAFE (Grup dInvestigaci Social i Educativa de lActivitat Fsica i lEsport) i del grup de treball #EFteam juntament amb altres professors i professores dEducaci Fsica. https://sites.google.com/site/efteamequipo/

Des de fa molts anys sc el propietari dun blog personal de clara intencionalitat docent que pretn ser un espai per a la reflexi, lautocrtica, el debat, la formaci, lensenyament i laprenentatge de lEducaci Fsica http://carlesgonzalezarevalo.com/

A ms, sc autor de nombroses publicacions en lmbit de leducaci fsica i de lesport escolar

Dr. Albert Batalla Flores

ALBERT BATALLA.png (270 KB)

Llicenciat en Educaci Fsica (col.4600). Postgraduat en psicologia de l'esport. Doctorat en Cincies de l'Educaci.

Professor titular a la Facultat d'Educaci de la UB.

mbits d'especialitzaci: aprenentatge motor, esport educatiu, educaci en valors.

Albert Ramrez Sunyer

col.4528

Agust Castillo Caiz

Llicenciat en Cincies de lActivitat Fsica i lEsport per lINEFC de Barcelona (col.11669).Mster Universitari en Formaci de Professorat a Secundaria (especialitat Educaci Fsica) per la Universitat Ramn Llull (Blanquerna). CertHE en Educaci Especial i Autisme per la Canterbury Christ Church University i Mster en Direcci dOrganitzacions i Installacions Esportives per la Universitad Politcnica de Madrid-INEF.

President de lAssociaci de la Federaci Internacional dEducaci Fsica a Catalunya (FIEP Catalunya); delegat nacional de la Fdration Internationale dducation Physique i sots president Europeu del programa FIEP New Leaders per al foment de la recerca en Educaci Fsica i lEsport per a joves graduats. Fundador i director dINNCREDU (Educational Opportunities) iniciativa educativa per a la revisi dels models educatius i fer front als reptes socials a travs de lEducaci Fsica, lActivitat Fsica i lEsport. Durant 5 anys professor dEducaci Fsica i cap de departament de la Gretton School, centre dEducaci Especial per a alumnat amb autisme, Cambridge (Anglaterra). En el terreny social he treballat dins lmbit de leducaci social amb funcions de professional dEducaci Fsica al Departament de Justcia Juvenil de la Generalitat de Catalunya i com integrador social a travs de lActivitat Fsica a la YMCA & Supported Living Service, Cambridge (Anglaterra).

Josep Maria Piulachs Nez

JOSEP MARIA PIULACHS.jpg (259 KB)

Llicenciat en Cincies de l'Activitat Fsica i l'Esport per l'INEFC de Barcelona (col.11332).

Professor d'Educaci Fsica a centres pblics del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Des del 2016 secretari de l'Institut Valria Halin (Castelldefels). Formo part del grup de treball #EFteam i del ProyectoE.

Dr. Josep Sol Santesmases

JOSEP SOL.jpg (19 KB)

Professor contractat FPCEE Blanquerna (URL): Bases pedaggiques de lactivitat fsica i lesport i Bases de la Motricitat Humana. Coordinador dels Estudiants Esportistes dAlt Nivell. Llicenciat en Educaci Fsica (1990)(col.5413), Llicenciat en Pedagogia (1994), Mster en Psicologia de lAprenentatge Hum (1999), Doctor en Psicologia de lAprenentatge Hum (2005). Entrenador Nacional Superior de Basquetbol (homologat a Tcnic Superior dEsport).

Professor del Cos dEnsenyament Secundari de les rees de Psicopedagogia i Educaci Fsica (juny 1994 setembre 2007) a l'IES Maremar dEl Masnou. Crrecs: Coordinador dActivitats i Serveis Escolars (curs 1996-1997) / Cap del Departament dExpressi i Orientaci (curs 1999-2000) / Cap del Departament dExpressi i Orientaci (curs 2002-2003) / Tutor dAula Oberta: Cap dActivitats Extraescolars (curs 2006-07). Tutor en diferents cursos. Membre del Consell Escolar des del curs 2005-06 fins al 2006-07.

Director de l'Escola de Bsquet del Club Joventut Badalona (1997-2000). 1983-2000: Entrenador de Basquetbol i Preparador Fsic del Club Joventut Badalona i Centre Parroquial Sant Josep de Badalona en totes les categories (de Minibsquet a Snior) i diversos nivells competitius, assolint diferents participacions en Campionats de Catalunya i Campionats dEspanya, i el ttol de la Copa del Rei (Lle 1997), com a preparador fsic amb el snior del Club Joventut Badalona.

Sonia Vidal Valero

  • SONIA VIDAL II.jpg (1.08 MB)
  • Llicenciada en Cincies de lActivitat Fsica i lesport per la Universitat RAMONLLULL- Blanquerna (col.10480).Diplomada en Educaci Primria i especialitat Educaci Fsica per la UniversitatROVIRAiVIRGILI. Mster en Direcci i Gesti en centres educatius, UNIR.
  • Mestra funcionria, tutora i especialista deducaci fsica a Cicle Superior-Escola La Vinyala.Membre delComit dExperts i assessors en lrea de Educacin - Enseanza de la Educacin Fsicadel Consejo General de Colegios Oficiales de Licenciados en Educacin Fsica y en Ciencias de la Actividad Fsica y del Deporte,COLEF.Realitzant la tesi doctoral en UB-Facultat de Pedagogia.Lnia de Investigaci:LAS ALTAS CAPACIDADES Y LA ACTIVIDAD FSICA , dirigida per la Dra. Nria Rajadell.Experta Universitria en el desarrollo de la inteligencia, Capacidad Superior y Neuropsicologa- Altas Capacidades. UCJC. Formadorade mestres i professors de Collegis i Instituts pblics i concertats de Catalunya. Departament d'Educaci.Creadora i Directora del programa: PAFYD-PAFYDAACC:Programa de actividad fsica y deporte para nios y nias con altas capacidades.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.