Logo COPLEFC INTRANET

Educació

Per una educació física de qualitat a tots els nivells educatius

Qui som?

Aquests són els membres de Educació.

Coordinador

Foto Coordinador

Sr. Lluis Almirall Batet

| coplefc@coplefc.cat

col.10637

 

Membres

Carles Zurita Mon

CARLES ZURITA.jpg (134 KB)

Llicenciat en Educació Física per l'INEFC de Barcelona (col.10583). Treballa com a cap d'àrea i professor d'Educació Física de l'Escola Virolai de Barcelona. Ha realitzat nombroses activitats de formació de professorat d’educació física, tant a l’INEFC de Barcelona, a la Universitat Ramon Llull-Blanquerna, a l’Ajuntament de Barcelona, o a Consells Esportius. Col·labora com a tutor i professor d’estudiants del Màster de Formació de Professorat de la UB i de la Universitat Ramón Llull. Ha publicat articles de divulgació sobre temes educatius al voltant de l’educació física i l’esport, i ha col·laborat en la redacció de dos llibres : “Una Educación Física para la Vida” i “Los secretos del profesorado eficaz en Educación Física”. Conjuntament amb Meritxell Monguillot i Lluis Almirall ha rebut dos premis TAC del Consorci d’Educació de Barcelona al voltant de l’ús d’eines digitals aplicades a l’àmbit educatiu pels projectes “Junts/es fins l’Everest” i “Healthyland”.Actualment és membre del grup de treball #EFTeam que treballa al voltant de la innovació educativa en Educació Física.

Dr. Carlos Gonzàlez Arévalo

CARLES GONZALEZ.jpg (907 KB)

Llicenciat en Educació Física per l’INEFC-centre de Barcelona (col.10241),  Doctor per la Universitat de Barcelona. Actualment sóc professor del departament d’Educació Física de l’INEFC-centre de Barcelona (Grau en CAFE), del Màster de Formació del Professorat d’Educació Secundària: especialitat Educació Física (Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona) i del Màster d’Activitat Física i Educació (Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona.

Formo part del grup de recerca consolidat GISEAFE (Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport) i del grup de treball #EFteam juntament amb altres professors i professores d’Educació Física. https://sites.google.com/site/efteamequipo/

Des de fa molts anys sóc el propietari d’un blog personal de clara intencionalitat docent que pretén ser un espai per a la reflexió, l’autocrítica, el debat, la formació, l’ensenyament i l’aprenentatge de l’Educació Física http://carlesgonzalezarevalo.com/

A més, sóc autor de nombroses publicacions en l’àmbit de l’educació física i de l’esport escolar

 

Dr. Albert Batalla Flores

ALBERT BATALLA.png (270 KB)

Llicenciat en Educació Física (col.4600). Postgraduat en psicologia de l'esport. Doctorat en Ciències de l'Educació.

Professor titular a la Facultat d'Educació de la UB.

Àmbits d'especialització: aprenentatge motor, esport educatiu, educació en valors.

Albert Ramírez Sunyer

col.4528

Agustí Castillo Cañiz

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per l’INEFC de Barcelona (col.11669). Màster Universitari en Formació de Professorat a Secundaria (especialitat Educació Física) per la Universitat Ramón Llull (Blanquerna). CertHE en Educació Especial i Autisme per la “Canterbury Christ Church University” i Màster en Direcció d’Organitzacions i Instal·lacions Esportives per la “Universitad Politécnica de Madrid-INEF”.

President de l’Associació de la Federació Internacional d’Educació Física a Catalunya (FIEP Catalunya); delegat nacional de la “Fédération Internationale d’Éducation Physique” i sots president Europeu del programa “FIEP New Leaders” per al foment de la recerca en Educació Física i l’Esport per a joves graduats. Fundador i director d’INNCREDU (Educational Opportunities) iniciativa educativa per a la revisió dels models educatius i fer front als reptes socials a través de l’Educació Física, l’Activitat Física i l’Esport. Durant 5 anys professor d’Educació Física i cap de departament de la Gretton School, centre d’Educació Especial per a alumnat amb autisme, Cambridge (Anglaterra). En el terreny social he treballat dins l’àmbit de l’educació social amb funcions de professional d’Educació Física al Departament de Justícia Juvenil de la Generalitat de Catalunya i com integrador social a través de l’Activitat Física a la YMCA & Supported Living Service, Cambridge (Anglaterra).

Josep Maria Piulachs Núñez

JOSEP MARIA PIULACHS.jpg (259 KB)

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per l'INEFC de Barcelona (col.11332).

Professor d'Educació Física a centres públics del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Des del 2016 secretari de l'Institut Valèria Haliné (Castelldefels). Formo part del grup de treball #EFteam i del ProyectoE.

Dr. Josep Solà Santesmases

JOSEP SOLÀ.jpg (19 KB)

Professor contractat FPCEE Blanquerna (URL): Bases pedagògiques de l’activitat física i l’esport i Bases de la Motricitat Humana. Coordinador dels Estudiants Esportistes d’Alt Nivell. Llicenciat en Educació Física (1990)(col.5413), Llicenciat en Pedagogia (1994), Màster en Psicologia de l’Aprenentatge Humà (1999), Doctor en Psicologia de l’Aprenentatge Humà (2005). Entrenador Nacional Superior de Basquetbol (homologat a Tècnic Superior d’Esport).

Professor del Cos d’Ensenyament Secundari de les àrees de Psicopedagogia i Educació Física (juny 1994 – setembre 2007) a l'IES Maremar d’El Masnou. Càrrecs: Coordinador d’Activitats i Serveis Escolars (curs 1996-1997) / Cap del Departament d’Expressió i Orientació (curs 1999-2000)  / Cap del Departament d’Expressió i Orientació (curs 2002-2003) / Tutor d’Aula Oberta: Cap d’Activitats Extraescolars (curs 2006-07). Tutor en diferents cursos. Membre del Consell Escolar des del curs 2005-06 fins al 2006-07.

Director de l'Escola de Bàsquet del Club Joventut Badalona (1997-2000). 1983-2000: Entrenador de Basquetbol i Preparador Físic del Club Joventut Badalona i Centre Parroquial Sant Josep de Badalona en totes les categories (de Minibàsquet a Sènior) i diversos nivells competitius, assolint diferents participacions en Campionats de Catalunya i Campionats d’Espanya, i el títol de la Copa del Rei (Lleó 1997), com a preparador físic amb el sènior del Club Joventut Badalona.

Sonia Vidal Valero

  • SONIA VIDAL II.jpg (1.08 MB)
  • Llicenciada en  Ciències de l’Activitat  Física i l’esport per la Universitat RAMON LLULL- Blanquerna (col.10480). Diplomada en Educació Primària i  especialitat Educació Física per la Universitat ROVIRA i VIRGILI. Màster en Direcció i Gestió en centres educatius, UNIR.
  • Mestra funcionària, tutora i especialista d’educació física a Cicle Superior-Escola La Vinyala. Membre del Comitè d’Experts i assessors en l’àrea de Educación - Enseñanza de la Educación Física del “Consejo General de Colegios Oficiales de Licenciados en Educación Física y en Ciencias de la Actividad Física y del Deporte”, COLEF. Realitzant la tesi doctoral en UB-Facultat de Pedagogia. Línia de Investigació: “LAS ALTAS CAPACIDADES Y LA ACTIVIDAD FÍSICA” , dirigida per la Dra. Núria Rajadell. Experta Universitària en el desarrollo de la inteligencia, Capacidad Superior y Neuropsicología- Altas Capacidades. UCJC. Formadora de mestres i professors de Col·legis i Instituts públics i concertats de Catalunya. Departament d'Educació. Creadora i  Directora del programa: PAFYD-PAFYDAACC: Programa de actividad física y deporte para niños y niñas con altas capacidades. 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.