Logo COPLEFC INTRANET

Salutació del president

Com a president del COPLEFC, em plau donar-vos la benvinguda al nostre web corporatiu, amb el qual volem presentar-nos  a la societat i aconseguir la comunicació més fluida possible amb les persones interessades a conèixer-nos més directament.

 La nostra filosofia com a organització queda recollida en la nostra missió, visió i valors, que determinen la nostra actuació diària, alhora que ens reafirmen en la voluntat de transparència. Així doncs, el nou web inclou tot allò que facilita a tothom la relació amb el Col·legi com a organització i la prestació de serveis que reben els col·legiats i els associats.

 Per últim, aprofito aquesta salutació per donar a conèixer el canvi de paradigma del COPLEFC, gràcies al qual volem esdevenir el Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport, és a dir, dels llicenciats i graduats en CAFiE, però també d’altres professionals amb titulacions oficials del sector que vulguin acollir-se al nostre compromís ferm amb la ciutadania, expressat en la voluntat que aquesta rebi la màxima qualitat en els serveis dels professionals.

 

Sigueu benvinguts!

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.